Moderní regály od Majster Regál: Sázka na jistotu a pořádek

majster-regal.cz
Komerční článek
|
05. 11. 2021
|
Uklizené prostory v dílně, technické místnosti či ve sklepě nebo jiných užitkových místnostech jsou pro mnohé z nás velmi důležité. Ostatně, kdo by chtěl zakopávat o nejrůznější nářadí, případně jiné věci? Asi nikdo. Nákup nových skříní může být vcelku nákladný a umístění sem nějakých starších z interiéru vcelku riskantní. Z toho důvodu je ideální vybrat moderní regálovou sestavu, která vyřeší všechno za vás. Získáte skvělého pomocníka, jenž bude sloužit dlouhou dobu. Důvodů pro pořízení nových regálů je vcelku hodně. Ty základní si představíme v tomto článku.

Expresní pořádek a skvělé členění regálů

Právě možnost velmi rychle udělat pořádek v jakékoli místnosti je velkým lákadlem pro pořízení regálového systému. Ten nemusí být nijak výrazně složitý. Bohatě postačí jednoduché řešení v podobě několika polic, jež jsou uspořádány v rámci regálového systému. Postavit takového policové systémy není nijak náročné, a to jak v případě šroubových, tak i bezšroubových variací. Alternativ je zkrátka spousta. Co se týká samotného členění regálů, to je řešeno většinou také velmi přehledně. Uskladnit je možné velké předměty, ale i malé titěrné věcičky. 

Unesou takřka vše

Tím si můžete být jistí. Nosnost spousty regálových systémů se pohybuje až kolem 300 kg na jednu polici. Sloužit tedy regály mohou prakticky v jakékoli místnosti. Klidně unesou i celá kola, jež je potřeba z automobilu sundat na jaře nebo na podzim. Stejně tak bez potíží zvládnete v regálech uskladnit bedny se sezónním ovocem nebo zeleninou.

Místnost si zaslouží dokonalé oživení

Tak tím si můžete být jistí. Regálový systém dokáže daný prostor také efektivně oživit. Pryč s bílými stěnami a nějakými starými pořadači. Moderní regály jsou velmi elegantní a volit je možné variace v několika zajímavých barevných odstínech. Našim tipem jsou regály od společnosti Majster Regál, které dané charakteristiky splňují do posledního puntíku.

Tagy: 
Související články