Týdenní horoskop od 21. do 27. 10. 2024: Okolo Lvů bude kroužit láska, Střelci přijdou k penězům

Shutterstock
|
21. 10. 2024
|
V dalším říjnovém týdnu se můžeš těšit na příliv svěží energie a nové příležitosti, které tě posunou blíž k tvým snům! Je to ideální čas pustit se do něčeho, co jsi dlouho odkládala.

Během nadcházejících dnů budeš plná odhodlání a motivace, která ti možná poslední týdny trošku scházela. Nezapomeň poslouchat vlastní intuici a otevři se novým zážitkům. Na co se můžou těšit jednotlivá znamení?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Těš se na příliv čerstvé a pozitivní energie, která ti přinese nové začátky a příležitosti. Neboj se jít za svými cíli, máš na to! Ve vztazích si užiješ otevřené a inspirativní rozhovory. Důvěřuj vnitřnímu kompasu a pusť se do nových výzev.

Na koho si dát během týdne pozor? Tenhle týden si dej pozor na Blížence, jejich roztěkanost může narušit tvoje plány.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Čeká tě týden plný stability a klidu. Zaměř se na rovnováhu mezi prací a odpočinkem, tvoje tělo i mysl to ocení. Vztahy ti přinesou pocit bezpečí a lásky, pokud budeš otevřená a trpělivá. Co takhle zajít do sauny nebo na thajskou masáž? Dodá ti to energii.

Na koho si dát během týdne pozor? Buď obezřetná při komunikaci se Lvem, jeho potřeba pozornosti by mohla pokoušet tvou trpělivost.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tenhle týden budeš zářit nejen během společenských událostí. Hvězdy slibují nové kontakty a inspirativní setkání. Ve vztazích je ideální čas pro společné plány a sdílení zážitků s blízkými.

Na koho si dát během týdne pozor? Dávej si pozor na Štíra, jeho tajemná povaha by mohla vést ke zbytečným nedorozuměním.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Tvoje srdce bude tenhle týden otevřené a plné lásky. Zaměř se na rodinné vztahy, které ti dodají vnitřní sílu. Závěr října je taky ideální dobou pro péči o sebe. Pamatuj, že relaxace a kvalitní strava ti přinesou vnitřní rovnováhu.

Na koho si dát během týdne pozor? Tenhle týden se vyhni Vodnáři, jeho nezávislost tě může omezovat.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Budeš hýřit sebevědomím! V práci se ti bude dařit, pokud se nezalekneš momentů, kdy bude potřeba převzít iniciativu. Pokud jsi nezadaná, koukej kolem sebe. Láska krouží okolo. Nezapomeň si ale pro všechnu zábavu najít čas i na odpočinek.

Na koho si dát během týdne pozor? Měj se na pozoru před Pannou, její perfekcionismus by tě mohl zbytečně vytočit.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Tenhle týden se soustřeď na detaily. A to ať už jde o práci, nebo osobní život. Tvoje pečlivé plánování ti přinese výsledky. Vztahy budou harmonické, pokud budeš otevřená a upřímná ve svých pocitech a emocích.

Na koho si dát během týdne pozor? Vyhýbej se Střelci, jeho bezstarostný přístup by tě mohl rozptylovat od práce. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Hvězdy slibují týden plný harmonie. Zaměř se na vztahy a rovnováhu mezi prací a volným časem. Tvůj šarm a diplomacie ti pomůžou v řešení případných nedorozumění. Užívej si klidu, který je se závěrem měsíce října spojený.

Na koho si dát během týdne pozor? Buď opatrná během komunikace s Kozorohem, jeho tvrdohlavost by tě mohla omezovat v rozletu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Po dovolené si připadáš všechno, jen ne odpočinutá a plná síly. Přemýšlela jsi, co za tímhle pocitem stojí a jak to do budoucna změnit? Dej samu sebe na první místo a začnou se dít věci!

Na koho si dát během týdne pozor? Bacha na Střelce. Jeho nevypočitatelná povaha tě může zcela zbytečně vyvést z rovnováhy.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tenhle týden budeš plná energie a odhodlání. V práci i ve vztazích půjdeš do hloubky, což se ti vrátí nevšedními zážitky i nějakou tou finanční odměnou. Naslouchej svým emocím, pomůžou ti najít cestu k tomu, co je pro tebe důležité.

Na koho si dát během týdne pozor? Tenhle týden se vyhni Býkovi, jeho tvrdohlavost by ti mohla bránit v pohybu vpřed.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tenhle týden se zaměř na svoje dlouhodobé cíle. Tvůj odhodlaný přístup ti přinese úspěch, pokud zůstaneš soustředěná. Ve vztazích buď otevřená a upřímná, vyjasnění některých věcí ti přinese klid na duši.

Na koho si dát během týdne pozor? Měj se na pozoru před Beranem, jeho impulzivnost by mohla narušit tvoje zavedené rituály.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Tvoje kreativita jenom pokvete! Hvězdy ti přinášejí nové nápady, které můžeš využít v práci i ve vztazích. Užívej si svobodu, ale nezapomeň na ty, kteří tě podporují.

Na koho si dát během týdne pozor? Buď obezřetná při komunikaci s Rybami, jejich citlivost by mohla narušit tvou nezávislost.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Naslouchej vlastní intuici, tenhle týden tě totiž povede k důležitým rozhodnutím. Ve vztazích si najdi čas na upřímné rozhovory, které prohloubí blízkost s druhými. Relaxace v sauně ti dodá novou energii.

Na koho si dát během týdne pozor? Jednoznačně na Váhy! Jejich nerozhodnost by mohla narušit tvůj vnitřní klid.

Ať už se během tohohle týdne zaměříš na práci, vztahy, nebo sama na sebe, hvězdy tě podpoří v každém rozhodnutí. Důvěřuj si, naslouchej své intuici a dovol si užívat každý krok na životní cestě, kterou právě kráčíš.

Máš v sobě sílu zvládnout všechno, co přijde, a z každé situace vytěžit to nejlepší. Jdi vpřed s úsměvem a vírou, že si pro tebe vesmír přichystal jen to nejlepší!

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrohled.cz
  • horoskopy-online.cz
Související články