Sexy i v pohybu? Stylově ve sportovním oblečení

Unsplash
Komerční článek
|
23. 04. 2021
|
Chystáte se vyběhnout ven? Ať už hodláte běhat, cvičit nebo vyrazíte za jarní jógou, možná řešíte, jak u toho budete vypadat. Záleží vám na vašem stylu i při sportu? Poradíme vám. Stačí správně nakombinovat pohodlí a trendy!

Sportovní oblečení už dávno není nudné – a přesně proto si můžete vybrat takové kousky, které zapadnou nejen do šatníku, ale celkově podpoří váš styl oblékání. Proč nebýt stylová i v pohybu, že? Tady je pár tipů, díky kterým budete vždy chic, ale bez kompromisů na pohodlí.

Na obuvi záleží

Pokud se nechystáte cvičit bosou jógu, pak je tady pravidlo číslo jedna: na obutí záleží. Právě výběr špatných tenisek je často příčinou, proč si třeba běh zprotivíte hned na začátku. Vždy vybírejte kvalitu a testujte – nejlépe zkoušejte obuv přímo na nohou, abyste zjistila, jak se v botě cítíte. Sportovní boty Nike jsou jednou z oblíbených možností: díky mnohaletým zkušenostem výrobce se při výběru nespletete. Pozor však na častou chybu: ne všechny tenisky jsou určeny pro různé sporty. Specializujete se třeba na běh či trail? Vyberte si boty určené právě na danou aktivitu. Jiné jsou boty na tenis, na běh, na basketball, do haly. Zkušený výrobce totiž sleduje ergonomii pohybu. Dejte si na výběru záležet a docílíte toho pravého komfortu.

Pohodlně, ale stylově

Váš pohyb, vaše tělo, váš styl. Dnešní výběr komfortních kousků pro jakýkoli pohyb by měl rozhodně zahrnovat jeden základní, který si zamilujete. Legíny. Když najdete ty pravé, najdete poklad. Neměly by nikde tlačit, mohou dokonce mírně tvarovat postavu. Legíny Nike využijete pro běh, ale i pro svůj trénink či jógu. Proč právě legíny zažívají ohromný boom? Jsou prostě a jednoduše příjemné na nošení – a u sportu jde o pohodlí především. Milujete své legíny? Pořiďte si ještě jedny na doma. Kvalitní legíny dokážou zázraky. Při home office přes ně navíc můžete oblékat šaty, tuniky či dlouhé tričko. Cokoli, abyste se cítila dobře při každé situaci.

yoga-3053487_1280.jpg


Unsplash

Náš tip: Také prsa potřebují vaši pozornost – nezapomeňte jim dopřát kvalitní oporu v podobě sportovní podprsenky. Ta by měla poprsí dobře držet, ale zároveň by vás nikde neměla tlačit nebo se zařezávat.

Stále v pohybu

Milujete pohyb, ale nepřipadáte si venku komfortně? Také nechápete, jak některé běžkyně mohou vypadat, tak sexy, když vy funíte a máte zarudlé tváře a pot vykouzlí z vašich vlasů nehezké cosi? Začněte shánět vaši kondici – a klidně s cvičením začněte pomalu. Běh můžete bez obav střídat s chůzí, na domácím tréninku vás nikdo neuvidí. Jen nezapomeňte, že i při cvičení doma můžete zvolit estetický outfit. Outfit, který už sám o sobě nakopne! Protože na tom, co nosíte na sobě, záleží. Jinak se budete cítit, když půjdete cvičit oblečená do tepláků, jinak, když vsadíte na hezký sportovní look. Přesvědčte se sama. Čas začít je právě teď!

Tagy: 
Související články