Klasické barvy pro dámské kabelky – k čemu se hodí?

ccc.eu
Komerční článek
|
15. 01. 2024
|
Dámská černá kabelka není pouze praktickým doplňkem pro nošení nezbytností, ale také výrazem osobního stylu a vkusu. Když přemýšlíme o výběru kabelky, barvy hrají klíčovou roli.

Klasické barvy nejen dodávají eleganci a nadčasovost, ale také mohou odrážet náladu a výrazně doplňovat celkový vzhled. Také béžová kabelka může být dobrou volbou.

Černá kabelka - s čím nejlépe kombinovat?

Černá je vždy bezpečnou volbou, která nikdy nevyjde z módy. Dámská kabelka v černé barvě přináší pocit elegance a rafinovanosti. Hodí se k téměř každému outfitu a je ideální pro formální i neformální příležitosti. Kabelka cerna může být skvělým investičním kouskem, který vydrží aktuální mnoho sezón. Černá je barvou, která nikdy nezklame. Kabelka v černé barvě je módním doplňkem, který se snadno kombinuje s různými styly. Je to barva, která může zářit na společenských akcích i během každodenního nošení a její nadčasová elegance umožňuje snadnou kombinaci s různými barvami. Skvěle vypadá s bílými, šedými nebo dokonce odvážnými barvami, jako je královská modrá nebo zelená. Výbornou kombinací s černou kabelkou můžou být například dlouhé elegantní kalhoty rovného střihu, polobotky a top se sakem, které si uvážete kolem pasu. Stejně skvěle se černá kabelka hodí i k ležérním outfitům. Hodí se ke světle modrým džínům, šatům i sukním. Velký výběr nejen kabelek najdete u společnosti CCC. Celý sortiment je dostupný online, všechno nakoupíte také v síti kamenných prodejen CCC. 

cerne-kabelky.jpg


ccc.eu

cerne-kabelky-damske.jpg


ccc.eu

Neutrální přírodní barvy - béžová kabelka a nadčasová elegance

Hnědá barva evokuje přírodní tóny a teplý pocit. Kabelka v hnědé barvě se skvěle hodí k většině odstínů oblečení, zejména k  přírodním materiálům a neutrálnímu stylu. Je to barva, která se snadno kombinuje s různými odstíny jako béžová, krémová nebo okrová. Může také skvěle ladit s teplými odstíny červené a oranžové. Pro výraznější vzhled zkuste kombinovat hnědou kabelku s odstíny smaragdové nebo burgundské. Šedá anebo béžová je neutrální barvou, která se snadno kombinuje s téměř vším. Skvěle vypadá s pastelovými odstíny, jako jsou růžová nebo světle modrá, ale také s odstíny, které přidávají kontrast, jako je černá nebo tmavě modrá. Hnědá, šedá nebo béžová kabelka můžou být tajným tipem. Šedá barva nabízí neutralitu a eleganci. Kabelka v šedé barvě může být skvělým doplňkem pro formální nebo kancelářský outfit. Tato barva je univerzální a snadno se kombinuje s jinými barvami, což z ní činí praktickou volbu pro různé příležitosti. Béžové kabelky lze také velmi snadno kombinovat. Můžete ji nosit k outfitu v neutrálních tónech nebo kompletně černé, stejně jako k výrazným a nepřehlédnutelným barvám. Neexistuje barva, ke které by se nehodila. Jak najít dokonalou kabelku? Zkuste sladit barvu kabelky s dalšími béžovými kousky ve svém šatníku.

bezova-kabelka.jpg


ccc.eu

bezove-kabelky.jpg


ccc.eu

A jak se hodí další barvy? 

Červená je barvou vášně, sebevědomí a lásky k životu. Kabelka v červené barvě je skvělým způsobem, jak zdůraznit svůj jedinečný styl a je ideální pro ty, kteří chtějí vyčnívat a být středem pozornosti. Ať už ji kombinujete s neutrálními barvami pro vyvážený vzhled nebo vytvoříte kontrastní efekt s odstíny jako modrá, černá nebo šedá. Bílé oblečení s červenou kabelkou vytvoří osvěžující a jiskřivý vzhled pro letní dny. Kabelka v modré barvě může být skvělým doplňkem pro ty, kteří preferují klidnější a sofistikovanější styl. Tato barva může být snadno kombinována s jinými odstíny modré nebo s neutrálními barvami.

Související články