Karmický horoskop: Zjisti, k čemu jsi byla předurčena!

Shutterstock
|
10. 08. 2023
|
Zajímá tě, jaký je tvůj životní úkol, kam bys měla směřovat a co se máš během tohohle pozemského života naučit? Pak přesně pro tebe je karmický horoskop!

Karmický horoskop vychází z teorie inkarnace (znovuzrození) a z toho, že něco z „minula“ máme vnitřně nedořešené. Proto se nám dějí určité věci opakovaně a neustále se nám v životě vrací.

Karmický horoskop ti proto může pomoci pochopit pojem osudovosti. Jaký je tvůj osud ve vztazích, lásce, kariéře nebo ve zdraví? Zjisti to pomocí slunečního znamení, které ukazuje na nejdůležitější úkol, který máš v životě zdolat.

Opoziční protilehlé znamení tě v pozitivním případě harmonizuje a ladí, v tom negativním přináší osudové zkoušky. Tvoje znamení (podle kterého čteš horoskopy) je to, v němž máš Slunce.

Slunce v Beranu – opoziční znamení Váhy

Jsi nesmírně vnímavá k vlastním emocím i emocím okolí. Díky tomu se toho naučíš spoustu nejen o sobě, ale taky o vlastní rodině a lidech, kteří tě dlouhá léta obklopují. Tvým hlavním úkolem na tomto světě je dávat dohromady zdánlivě nesourodé dvojice. A to jak v přátelských, tak partnerských vztazích.

Slunce v Býku – opoziční znamení Štír

Jsi nesmírně empatický člověk, který si ale zároveň dokáže dopřát všechno, po čem jeho marnotratné srdce touží. Pro ostatní máš jasné poselství – musejí žít každý den tak, jako by byl poslední. Předej jim vlastní moudrost a zbav je obav z toho, co se stane, pokud začnou na první místo stavět sami sebe.

Slunce v Blížencích – opoziční znamení Střelec

Miluješ krásné věci a život si užíváš plnými doušky. Přesně tohle je poselství, které bys měla předat lidem ve svém okolí. Není na škodu se občas trochu rozmazlit. A hlavně při tom nemít zbytečné výčitky! Máš dar vidět v lidech jen to dobré a to ti život zásadním způsobem ulehčuje. Ostatní by se od tebe mohli učit.

Slunce v Raku – opoziční znamení Kozoroh

Podle karmické astrologie je tvoje duše velmi stará a spoustu toho ví nejen o sobě, ale taky o okolním světě. Sluneční znamení Raka tě vede k obětavému životu, kdy plody své práce dokážeš předat i druhým. Pozor jenom na to, aby ses pro ostatní neobětovala příliš. Musíš se naučit stavět sama sebe na první místo.

Slunce ve Lvu – opoziční znamení Vodnář

V tomhle životě by ses měla podle karmické astrologie naučit samostatnosti a spoléhání na vlastní síly a zdroje. Pravděpodobně opakovaně svádíš boj s vlastní leností a pýchou. Od těchhle vlastností je potřeba se co nejdřív oprostit. Jedině tak se můžeš posunout dál a neopakovat staré chyby.

Slunce v Panně – opoziční znamení Ryby

Slunce v Panně a protilehlém znamení Ryb napovídá, že jsi byla za svoje filozofické nebo náboženské cítění v minulých životech pronásledována. Proto nedokážeš ostatním sdělit svoje myšlenky a požadavky beze strachu nebo přílišné hysterie. A to je přesně to, co by ses měla naučit.

Není potřeba se bát a skákat tak, jak ostatní pískají. Požadavky jde sdělit jasně, slušně, ale přitom důrazně.

Slunce ve Vahách – opoziční znamení Beran

Jsi silná osobnost, která v minulých životech byla velmi samostatná. Protože ses dřív nemohla na nikoho spoléhat, naučila ses starat sama o sebe. A to bez očekávání nebo pomoci okolí. V tomhle životě bys jim ale měla znovu dát šanci. Všechno opravdu nemusíš zvládnout sama!

Slunce ve Štíru – opoziční znamení Býk

Podle karmické astrologie ti hodně záleží na minulosti, na starých zvycích, místech, tradicích i představách. Lpět donekonečna na jednom místě ale není tak úplně šťastné. Je potřeba vyletět z hnízda a začít objevovat svět „tam venku“.

Tvým úkolem na tomhle světě je být v životě aktivní, samostatná a zároveň nepohrdat druhými.

Slunce ve Střelci – opoziční znamení Blíženci

V tomhle životě se rozhodneš vyhrát nad vlastní nerozhodností. Bude tě to stát spoustu úsilí a času, ve finále ale budeš ráda, že ses do téhle výzvy pustila.

Tvým hlavním úkolem je najít harmonii, stálost a cíl ve vlastním životě a taky duchovní, spirituální rozměr, který ti občas tolik chybí.

Slunce v Kozorohovi – opoziční znamení Rak

Tvoje duše se v tomhle životě rozhodla pro zralost, kterou představuje znamení Kozoroha. Opoziční znamení Raka ti signalizuje, že jsi v minulosti mohla žít v blahobytu a pevném rodinném zázemí, které ti na tomhle světě pravděpodobně chybí.

Tvým úkolem je založit vlastní rodinu, která bude představovat bezpečný přístav pro všechny její členy.

Slunce ve Vodnáři – opoziční znamení Lev

Spojení Vodnáře a Lva v karmické astrologii ukazuje na tvoje příliš vysoké ego, které ti může bránit v objevení vlastní identity. Kromě hlavy se musíš naučit vnímat taky srdce.

Tvým hlavním úkolem je se všestranně rozvíjet, ale myslet při tom i na lidi kolem sebe. Pokud překonáš vlastní ego a osobní pýchu, splníš úkol téhle pozemské inkarnace.

Slunce ve znamení Ryb – opoziční znamení Panna

V minulých životech tě charakterizoval kritický rozum i určitá úzkoprsost v jednání a myšlení. Na tomhle světě se proto musíš naučit důvěřovat nejen sobě, ale především svému okolí. To ti bude maličko komplikovat právě opoziční znamení Panny, která je skeptická ke všem a všemu. Pokud ale budeš chtít, zvládneš to!

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3

Autor článku: redakce

Související články