Horoskop na srpen 2024: Blíženci nebudou mít nic zadarmo, Kozorozi přijdou k penězům

Shutterstock
|
26. 07. 2024
|
Druhý prázdninový měsíc se blíží. Ať už trávíš léto v práci, nebo si ho vychutnáváš plnými doušky na výletech, podívej se, co tě v srpnu 2024 čeká!

Berani v červenci překonávali sami sebe i všechny ostatní kolem, Býci věnovali každou volnou chvilku aktivitám, které je nabíjejí. Blíženci to měli podstatně složitější a nejednoho zrozence tohohle znamení potkala velká životní změna.

Rakům se dařilo, na co sáhli, a Lvi byli úplně jako neřízené střely! Panny se učily efektivně dělit čas na pracovní a volný a Váhy se konečně pustily do kreativních činností, které je uklidňují. Štíři zajásali nad skvělou pracovní nabídkou a rozhodli se taky udělat něco pro svoje zdraví.

Spousta Střelců se dočkala nové práce, a tak se ještě rozkoukávají. Kozorozi bojovali s vlastní nepozorností a přehnanou péčí o druhé. Vodnáři řešili nedostatek financí a Ryby byly netypicky výbušné jak papiňák.

A co jednotlivým znamením zvěrokruhu slibují hvězdy na srpen 2024?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Nov, který se odehraje 4. srpna, tě bude ponoukat, aby ses pustila do kreativní činnosti nebo dotáhla do konce dlouho zamýšlený projekt. Je na to ideální doba, tak nad tím moc nepřemýšlej a dělej to, co ti srdce a intuice velí. Na konci bude úspěch, který tě neskutečně nakopne do dalších aktivit.

Pokud už máš po dovolené a na žádnou další se letos nechystáš, naplánuj si aspoň nějaký ten výlet po Česku a taky pravidelné aktivity, u kterých zrelaxuješ tělo i mysl. Prospět ti v tomhle může meditace, jóga, dechové cvičení nebo pilates. Jen si najdi to, co ti bude vyhovovat.

Na co si dát pozor: Nezanedbáváš náhodou svůj pohybový aparát? Hvězdy varují před bolestmi zad, za které by sis mohla jen a jen sama. Protahuj se a cvič!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci se budou v srpnu hodně věnovat rodině – vlastním dětem, vnoučatům nebo třeba sourozencům a rodičům. Prim budou hrát hlavně ženy rodu. Naslouchej, povídej si a bav se s nimi, ale nenech se tlačit do aktivit, které dělat nechceš. Máš svůj život a umíš si ho nejlíp užít sama po svém.

Úplněk nastane 19. srpna a přinese ti uzavření nějaké záležitosti kolem práce nebo bydlení. Pokud vyhlížíš nový byt nebo dům, může se konečně zadařit. V práci můžeš očekávat spíš pozitivní zprávy než negativní. Může dokonce dojít i na novou, výhodnější smlouvu. Tenhle měsíc pro tebe jednoduše bude na pohodu, tak hlavu vzhůru!

Na co si dát pozor: Horké dny nejsou pro sport úplně ideální. Pokud zrovna nejezdíš na paddleboardu nebo se nekoupeš, radši zvolni a počkej, až teploty trochu klesnou.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům se během srpna vrátí k dořešení něco, co jen pasivně přehlíželi a ignorovali, nebo dokonce aktivně zametávali pod koberec. Tady se prázdninová pohoda nejspíš neuskuteční, dost Blíženců se bude spíš smažit ve vlastní šťávě a letním vedrem to zrovna nebude.

Jako by to byla předzvěst následujících měsíců, kdy tě bohužel čeká nejedno řešení. Pokud máš vlastní děti, může se to dost týkat právě jich. I tohle náročné období bude ale mít něco do sebe – dokážeš sama sobě, že když je to potřeba, zabereš a nepustíš, dokud není vyřešeno. A nakonec všechno dobře dopadne.

Na co si dát pozor: Nauč se pracovat se stresem, abys zvládla nejen srpen, ale i další měsíce. Zmapuj, která z technik ti dělá dobře, a pravidelně se jí věnuj!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Je nejvhodnější doba říct okolí, co ti vadí. Ať už půjde o partnera, děti, kamarády, nebo kolegy a nadřízené, nenech na sobě štípat dříví a nastav si hranice, které ostatní začnou respektovat. Během srpna se ti takhle povede odstřihnout i energetického upíra, který ti byl na obtíž už pořádně dlouho.

V srpnu budou Raci dost zamyšlení a pohroužení sami do sebe. Jestli tě trápí něco z tvé minulosti, nech to plavat, stejně už to nezměníš. A pokud ti to nejde, poraď se o tom třeba s terapeutem. Říct si o pomoc není ostuda a vždycky to má výsledky!

Na co si dát pozor: Nenech se dotlačit k něčemu, co nechceš dělat, jen abys měla klid. Jasně řekni svoje stanovisko. Jen tak si udržíš psychickou pohodu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvy čeká nejdůležitější období roku, kdy budou mít spoustu energie na dotažení stávajících projektů a záležitostí a zároveň už budou mít nápady na další. Pokud tedy patříš mezi zrozence tohohle znamení, nejspíš budeš k nezastavení. Využij toho, než přijde zimní útlum, a pusť se do všeho, co ti srdce a rozum radí.

S úplňkem, který se odehraje 19. srpna, nejspíš přijde hodně nečekaná zpráva ohledně bydlení a zázemí. Řešit ale můžeš i peníze a otázku půjčky nebo hypotéky, tedy její splacení a následnou „svobodu“. Každopádně si dej v oblasti úředních záležitostí pozor a žádné zbrklosti!

Na co si dát pozor: Během svých energických aktivit buď opatrná, aby sis nezpůsobila zranění končetin nebo nezavinila (byť malou) nehodu na silnici.

Panna (23. 8. – 23. 9.)

Srpen nebude pro Panny představovat procházku růžovou zahradou, ale už na začátku září se jim s novoluním v jejich znamení uleví. Proto neklesej na mysli, ani když budeš mít pocit, že nic nestíháš a nic se ti nedaří. V tom největším shonu uděláš nejlíp, když si sedneš k dobré kávě nebo si zajdeš na kosmetiku a na chvíli vydechneš.

Ve druhé polovině srpna tě čeká víc komunikace a cestování, hlavně kvůli práci, ale opomenout nesmíme ani ještě nějakou tu letní party s kamarádkami. Nedovol práci, aby tě úplně pohltila, a čerpej energii ze zážitků s lidmi, kteří tě mají rádi a nedají na tebe dopustit.

Na co si dát pozor: Overthinking už srazil na kolena i větší tvrďáky. Jakmile pojmeš podezření, že se tě týká, začni s ním něco dělat!

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Vahám hvězdy v srpnu 2024 přinášejí možnost nových začátků. Uvědomíš si, jestli chceš zůstat ve stávajícím partnerském vztahu (spousta Vah se na základě toho přikloní k rozchodu), jestli konečně nepošleš do patřičných míst kolegu, který neustále hřeší na tvou pracovitost, nebo jestli se nepřestěhuješ někam, kam jsi ráda jezdívala jako malá. Uskuteční se takový „návrat k tobě“!

Ačkoli sama budeš nejspíš řešit dost zásadní věci, zvládneš taky pomoct příteli v nouzi. Věř, že ti to nikdy nezapomene.

Na co si dát pozor: Během srpna tě může zradit něco tak banálního, jako je klimatizace. Zacházej s ní opatrně, a není-li v tvých možnostech ji ovládat, ber si s sebou kamkoli svetřík.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírům slibuje horoskop na srpen 2024 hned na začátek měsíce povýšení nebo změnu práce. Posun to bude jednoznačně k dobrému – zase budeš mít pocit, že má tvoje práce smysl, a pozitivní na celé věci bude i lepší finanční ohodnocení.

Po posledních několika měsících, kdy byl stres a možná i syndrom vyhoření tvým věrným společníkem, si oddychneš. Napětím vyčerpaný organismus můžeš podpořit vhodně zvoleným hořčíkem a damiánou.

Jestli máš dovolenou teprve před sebou, nepodceň přípravy, zvlášť pokud vyrážíš na vlastní pěst. Překontroluj platnost dokladů i doporučeného očkování, ať si z cest nepřivezeš nevyžádaný suvenýr.

Na co si dát pozor: Neodbývej pravidelné procházky, které ti dělají dobře. Stejně tak konečně prober s terapeutem své věčné emoční a záchvatovité přejídání!

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci si sice budou užívat atmosféru léta, přesto se ale nevyhnou nějakému tomu úřednímu řešení. Ve hře jsou smlouvy k podpisu nebo jejich výpovědi. Spoustu z nich čeká pobíhání po úřadech, ba dokonce soudech. Žádná legrace to nebude, ale všechno by nakonec mělo dopadnout dobře – i když to, že je to dobře, může ukázat až čas.

Od úplňku, který nastane 19. srpna, budeš hodně řešit cestování (zvlášť pokud máš hlavní dovolenou teprve v plánu) nebo dopravní prostředek (může jít třeba o potíže s autem, motorkou, kolem), který si bude žádat opravu. Nepodceň třeba stav auta, když máš jet na čas na letiště. Mohlo by to být hodně nepříjemné.

Na co si dát pozor: Během měsíce budeš nabitá sexuální energií. Kroť se nebo se v případě styku s cizími lidmi pořádně chraň, ať na tebe nezaútočí některý z nejčastějších postelových strašáků.

Kozoroh (23. 12. – 20. 12.)

Ke Kozorohům se během srpna začnou kutálet penízky! Můžou být těžce vydřené, ale vyloučené nejsou ani finance, které absolutně nečekáš a které k tobě jdou tak nějak shůry – třeba výhra nebo dědictví. Nabyté jmění hned neutrať, později bys toho litovala. Radši si vytvoř finanční polštář na horší časy.

S tvou náladou to ale bude i tak o něco horší. Potýkat se budeš s jejími výkyvy, takže tví nejbližší nebudou vědět, co od tebe můžou čekat třeba za pár minut. Radši jim vysvětli, co se děje a že na ně nejsi nepříjemná plánovaně a schválně. Emoce sice musí ven, ale promysli, jestli by nebylo lepší vybít je třeba při sportu, abys od sebe neodháněla lidi, kteří tě mají rádi.

Na co si dát pozor: Do života se ti může vrátit bývalý partner nebo kamarádka, s jejímž podrazem ses nevyrovnala. Nešlápni dvakrát do stejné řeky.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Single Vodnáři jsou na nejlepší cestě přitáhnout si do života někoho, s kým jim konečně zase bude fajn. Neodmítej pozvání do společnosti a klidně se někam vydej i sama. Štěstí čeká, jen ho objevit!

Podobně hezky na tom budou i zadaní Vodnáři, kteří prohloubí své stávající partnerské vztahy. Výjimkou nebudou žádosti o ruku nebo početí.

Pokud máš nesplacené dluhy a příliš se ti nedařilo je umořovat, teď s tím konečně pohneš. Budeš chtít mít čistý stůl, ať už sis půjčila od banky, rodiny, nebo přátel. Potěšit tě může i nějaká ta letní prémie v práci.

Na co si dát pozor: Neber si osobně každou poznámku, která kolem tebe proletí. Tvůj život žiješ ty sama a nikdo si tvoje boty neobuje. Kritizovat a soudit je jednoduché.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si druhý prázdninový měsíc užijí naplno – sami, s partnerem, s rodinou i přáteli. Hlavně když bude pohoda a zábava. Proběhne nejedna grilovačka, jen se drž trošku zpátky s alkoholem, protože na kocovinu už nejspíš dávno nejsi zvyklá (ani zvědavá). O legraci nebude nouze, ani když si dáš jen dvě skleničky.

Poslední měsíce tě naučily, že kdykoli podle někoho něco spěchá, vlastně to nakonec tak akutní není. Proto se nestresuj s každým pracovním úkolem, který nezvládneš odbavit do druhého dne. Ve většině případů se to fakt nezblázní a ty jsi taky jen člověk.

Na co si dát pozor: Nenech se rozhodit nečekanou situací, která tě během srpna potká. I kdyby ti zjištění zpočátku nebylo příjemné, určitě v něm časem najdeš smysl.

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrokarty.cz/horoskopy-na-srpen-2024
  • astrohoroskop.cz
  • hindustantimes.com/horoscope-2024
  • gotohoroscope.com/2024-horoscope/august.html
Související články