Češky nedokážou odolat arabským „krasavcům“. Často mají doma manžela i děti

Shutterstock
|
30. 08. 2024
|
Je to stará známá písnička, která se každoročně opakuje. Sezóna v Egyptě, Tunisku i dalších obdobných destinacích je poměrně dlouhá. A mnohé Češky jsou nepoučitelné.

Naprostá většina z nich vyráží na dovolenou do zmíněných zemí za odpočinkem. A rozhodně nemají v plánu seznamovat se s místními donchuány. Pak samozřejmě existují i takové, které sem létají vyloženě za zpestřením a sexuální turistikou.

Doma mají většinou děti a manžela

Spousta z nich se ale během pobyt v resortu beznadějně zamiluje do místního číšníka, instruktora potápění, uklízeče nebo prodejce předražených cetek a „fejkového“ oblečení. Mnohé jsou dokonce ochotné zapomenout na všechny, kteří je doma čekají.

A nemusí jít jen o manžela, který svou drahou polovičku „vypustil“ na špacír do Egypta nebo Tunisu ve společnosti dobrých kamarádek. Často jsou ve vztahu i malé děti, které doma tatínek hlídá. A maminka? Ta si užívá nejen horkého afrického slunce, ale taky lichotek a nově nabytých sexuálních zkušeností s arabskými „krasavci“.

Čest výjimkám!

Nemůžeme samozřejmě házet všechny do stejného pytle, a tak provoláváme čest všem výjimkám, které laciným lichotkám, slibům a vzdušným zámkům místních odolaly. Na druhou stranu se ovšem nemůžeme ubránit dojmu, že poblázněných Češek rok od roku přibývá.

Důkazem jsou nejen různé tematické skupiny na facebooku, ale taky vlákna ve veřejných diskuzích, kde si každá druhá vylévá srdíčko, protože věřila, že JEJÍ Ahmed či Mohamed je prostě jiný. Ty, které se už ze vztahů s arabskými muži poučily, si často neodpustí řadu škodolibých poznámek. A oheň je v tu chvíli na střeše.

S arabským mužem bych si nikdy nic nezačala…

Jedno známé pořekadlo praví „odříkaného chleba největší krajíc“. A to je ostatně i případ další zhrzené milenky, která si neváhala postěžovat si na „svého“ Ahmeda rovnou začerstva a už během dovolené, která se rozhodně nevyvedla podle jejích představ.

Když románek skončí svatbou, není vyhráno

Skupina, ve které se příspěvek (který tu šířit nebudeme, protože bychom riskovaly životnost tohohle článku) nedávno objevil, čítá víc než 6,5 tisíce členek. A podobných příspěvků je tady nepočítaně. Jen malá hrstka toho svého „Mohameda“ nakonec opravdu „dotáhne“ až k pomyslnému oltáři, kde svoji vzájemnou lásku stvrdí manželským slibem.

V naprosté většině případů ale manželství poměrně brzy končí. Milovaný manžel se totiž zanedlouho promění v líného povaleče, který o práci nezavadí a nechá se vydržovat.

Pokud manželka přistoupí k tomu, že se odstěhuje do rodné země manžela, většinou zde živí nejen jeho, ale taky celou jeho početnou arabskou rodinu. A povedený manžílek si s nově přijíždějícím autobusem sexuchtivých Češek vybírá další oběť.

Netvrdíme, že je to takhle vždycky, ve zmíněné skupině jsme ale poměrně dlouho, takže máme pro sepsání tohohle článku celkem dobrý vzorek.

Peníze na nemocnou sestru? To víš, že jo!

Zklamané ženy mezi sebou častou sdílí i konkrétní příběhy a fotky svých bývalých „životních lásek“ v naději, že ostatní ženy varují. Většinou ale jejich snaha přijde vniveč. A to i přesto, že scénář je povětšinou totožný – s novým turnusem se vždycky najde nějaká, která uhrančivým očím Araba stejně podlehne.

Dotyčný jí navykládá pohádku tisíce a jedné noci, užije si a v tom lepším případě jde za dalším snadným úlovkem (pozor, existují prý i skupiny a aplikace, ve kterých si mezi sebou dotyční informace o naivních turistkách sdílejí a vzájemně je hodnotí).

V tom horším případě začne ženu zahrnovat lichotkami, ke kterým většinou přidá příběh o nemocné sestře nebo rakovině v rodině. Léčba v arabských zemích je samozřejmě většinou nekvalitní a drahá. A tak se chytrý „Ahmed“ začne zajímat nejen o klín naivní Češky, ale taky o její peněženku.

shutterstock_2153107301.jpg

Tyhle letní lásky by měly v ideálním případě zůstat jen tvým tajemstvím.
Shutterstock
Začal ti skládat lichotky? Touží po zářezu na pažbě a penězích. Vsaď se, že má smrtelně nemocné příbuzenstvo...

Sakra, ženské, mějte soudnost!

Co z výš uvedeného plyne? Především to, že mnohé Češky jsou zkrátka naivní a nepoučitelné. To, co jim chybí v rodné domovině (a že je to často pouze jejich chyba), hledají na dovolené u Rudého nebo Středozemního moře.

A on ten vyvolený na sebe povětšinou stejně nenechá dlouho čekat. Stačí zavadit očkem a udička s návnadou se začne cukat. Když pak „milý Mohamed“ začne okolo naivní a zhrzené turistky kroužit, často je ruka v rukávu. Nebo by se spíš hodilo napsat úd v otvoru naivní ženy?

Stačí pár sladkých slovíček, velkých slibů a žádostí o ruku a najednou dotyčná zapomene i na to, že ji doma čeká manžel s dětmi. Možná ještě máme pochopení pro ženy, které arabským krasavcům jednou podlehnou, při nezávazném románku se chrání a o jejich úletu se nikdo nikdy nedozví, už ale nepochopíme ty, které jsou schopné kvůli místním krasavcům pálit mosty a rozbíjet rodiny.

Takže se, ženské, poučte z příběhů jiných nešťastnic, posbírejte poslední zbytky soudnosti a do Tuniska, Egypta a dalších obdobných destinací vyrážejte sbírat zážitky, a nikoliv pohlavní nemoci a zářezy na pažbě! Největší službu takhle prokážete samy sobě…

Použité zdroje: autorský text; facebooková skupina Život s Arabem

Související články