TOP 10: Nejlepší milenecké azyly v Praze. Romantika, luxus i diskrétnost

Shutterstock
|
21. 10. 2023
|
Když se můžeš, třeba i na tajňačku, uchýlit do milencova náručí, je to slast. Máš tedy s kým. Jenže když máš s kým, ale nemáš kde, to už není slast, ale dost protivná prekérka.

Taková patová situace je fakt pruda. Mít s kým, ale nemít kde, je snad ještě horší než mít stokrát kde, ale nemít s kým. Když tak dva na sebe mají kliku, je to fajn. Klika ale nestačí a potřeba je i útulný pokojík pro milostné hrátky i povídací kávu, při které vzájemné smyslné pohledy neberou konce.

A přesně tohle hravě vyřeší milenecké azyly. Takové hodinové hotely poskytnou mileneckým i manželským párům absolutně všechno, co ke šťastné chvilce potřebují.

Kam se tak diskrétně zašít konkrétně v Praze? To s námi právě teď zjistíš.

Milenecký azyl Praha 2 – Luxury

Kdo si libuje v ryzí moderně a vymazleném designu, bude v tomhle jednom z nejlepších mileneckých azylů v Praze jako ryba ve vodě. Snově božské moderní prostředí, luxus, čistota, absence recepce a dokonce i sprchový gel. To všechno na jednom místě. Na velmi luxusním místě!

Hodinový hotel 60 MIN

Azyl pro milence, kteří zatím nemají společně kde složit hlavu, ale i hotýlek pro manželské páry, které například potřebují změnu prostředí. Příjemné zázemí hodinového hotelu splňuje vše, po čem toužíte. Můžete tak s milým bezstarostně vykročit do světa svých fantazií a tužeb.

Azyl Praha – Hodinový hotel

Romantické a komfortní pokoje nabízí každý druhý hotel. Azyl Praha však jede přímo v zámeckém stylu. Vzdušné, desinfikované a prostorné pokoje s originálním nábytkem nabízí inspirující útočiště všem, kdo si potřebují odpočinout od reality všedních dní. Ať už jde o jakýkoli způsob relaxu.

  • startovací cenová čára začíná na 500 Kč
  • za třetí osobu 100% příplatek
  • https://azylpraha.cz/

Rezidence Jeseniova

Další z nejlepších hodinových hotelů v Praze, který rád uvítá každého, kdo touží po maximálním soukromí a stoprocentní péči. I na tomhle místě je diskrétnost zaručena. Zbytečné otázky tady nemají co dělat. Je ale zároveň vhodné připravit se na to, že tady se s personálem osobně setkáte.

Amandy Prague

Milenecký azyl Amandy Prague je mezi dalšími hnízdečky neřestí a lásky takový malý velký klenot. Jde o sexy, nespoutaný, luxusní a doslova vzrušující intimní hotel. Narazíte tady jak na speciální osvětlení pokojů, podsvícenou postel i na prostory pro BDSM hrátky.

shutterstock_290633507.jpg

Odvaž se! Některé hodinové hotely nabízejí i pokoje vybavené na BDSM hrátky.
Shutterstock
Milenecký azyl není jen pro dvojice na tajňačku, ale třeba i pro partnery, kteří potřebují trochu změny!

Hodinový hotel Praha 6

Milenecký azyl zvaný Hodinový hotel Praha 6 je svým způsobem specifický už svou polohou. Je pohodlně dostupný a blízko centra, zároveň je ale zasazený do mimořádně klidného prostředí. V takovém hotelu zámeckého stylu pár nebude rušit absolutně nic.

Relax Táboritská

Designový relax v centru Prahy, kde rozhodně nikdo nebude pátrat po tom, s kým kdo přišel a jaký je účel návštěvy. Luxusní intimita dýchá z každého zákoutí tohoto hodinového hotelu a vířivka je naprostou samozřejmostí. Pokud snad toužíš i po milování na vyhřívané podlaze, směle zavítej sem.

Azyl Rybalkova na Vinohradech

Tomuhle hodinovému hotelu pro zamilované dominuje především útulnost. A to jak ve velkých a krásných pokojích, tak v těch menších a cenově dostupnějších. Ani tady místě není potřeba rezervace a do pokoje se dostaneš v utajení pod přezdívkou.

Secret Spa

Privátní vířivka, šampaňské, elektrizující doteky, vášeň, chtíč, romantika i zklidnění těla a mysli. Tak by se dal charakterizovat hodinový hotel pro zamilované, který, jak už je z názvu patrné, bude tvoje tajemství střežit na maximální úrovni. Zažij tu vzrušující atmosféru!

Hodinový hotel Praha-východ, Říčany-Kuří

Lehce erotickou i smyslnou krasojízdu zakončíme mileneckým azylem v Říčanech-Kuří. Kdo bezmezně a nevyléčitelně fandí až kýčovité romantice, musí sem zaskočit. V útrobách tohoto hotýlku se to nekonečně hemží okvětními lístky, srdíčky z růží, postelovými nebesy a dalšími romantickými motivy.

Tak kam to bude?

Související články