Velký podzimní horoskop: Co si pro tebe hvězdy v říjnu přichystaly?

pixabay.com
|
27. 09. 2017
|
Chladná rána, studené večery a minimum slunečních paprsků. Výhled na říjen nevypadá příliš optimisticky, co? To ovšem nic nemění na tom, že bude plný výzev a nečekaných překvapení. Zjisti společně s námi, co si pro tebe hvězdy připravily.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani to mají během října pořádně spočítané! Konečně s nimi zúčtuje štěstěna a jejich letní snažení přinese očekávané ovoce. A to nejen na pracovišti, ale i v osobním životě. Těšit se můžeš na dlouho očekávané povýšení nebo lásku, která ti nedá spát a pořádně s tebou zamává. Využij přízně hvězd a začni si užívat život plnými doušky.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Na Býky čeká během října několik výzev, které nemusí být vždy příjemné. Hvězdy předvídají změny na pracovní pozici, ale už nemluví o tom, zda půjde o změny pozitivní, či ty méně příjemné. Každopádně na tobě je, abys v říjnových novinkách spatřila novou příležitost, která tě posune zase o level výš.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jako na houpačce. Tak bude vypadat říjen u Blíženců. V jeden den se budeš cítit, že ti patří celý svět, abys o pár dnů později proklela hvězdy i s jejich nevypočitatelnými nápady. Ale nezoufej! Pokud se ti podaří říjen ustát bez pomyslné ztráty kytičky, zbývající měsíce roku pro tebe budou procházkou růžovou zahradou.

1.jpg

Nepropadej podzimním depkám, všechno bude zase v pořádku.
pixabay.com
Říjen bude náročný, ale nezoufej. Listopad a prosinec bude podle všeho zase v pohodě.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci by měli během října využít svůj šarm a potenciál. Čeká je totiž významná pracovní porada nebo zkouška ve škole či zaměstnání. Mají však všechny předpoklady pro to, aby ji zvládli na výbornou, z čehož budou moci na závěr roku těšit. Obrň se trpělivostí, nacvič rétoriku a pusť se do boje za lepší zítřky.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi si říjen doopravdy užijí. Pravděpodobně je čeká pár dnů mimo civilizaci v čarokrásné přírodě, což jim přijde po náročném létě rozhodně vhod. Není také vyloučeno, že je potká spřízněná duše, která se může rozvinout v pevné přátelství, ale i vztah na celý život. Měj proto oči dokořán a mysli na to, že ten největší poklad budeš mít pravděpodobně rovnou pod nosem.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny během října okusí, jak chutná zrada a pomsta blízké osoby. Pravděpodobně půjde o někoho z rodiny, se kterým nemají dlouhodobě pevné vztahy. Na druhou stranu je právě tenhle podraz přesvědčí o tom, že rodinu si člověk nevybírá a i u jejích členů je potřeba počítat s čímkoli. Nezoufej! Boží mlýny melou a každé zlo bude po zásluze potrestáno. V některých případech si ale budeme muset počkat.

2.jpg

Horoskop Pannám neslibuje bohužel to nejlepší.
pixabay.com
Panny budou nepříjemně zaskočeny zradou, ale většina z nich najde útěchu u partnera.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Hvězdy přejí zrozencům ve znamení Vah. Přichystali si pro ně totiž nejedno příjemné podzimní překvapení. Pravděpodobně se ti podaří vyřešit vleklé spory v rodině či dlouhodobém vztahu nebo dostaneš nabídku, která se jednoduše neodmítá. Pokud půjde o vycestování do zahraničí, ani chvíli neváhej!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Říjen přeje připraveným a to Štíři bezpochyby jsou.  Proto nebudou překvapeni, když se před nimi objeví výzva v podobě zahraniční stáže nebo nové práce, o které už dlouho sní. Aby však neupadli do pracovního stereotypu, rozptýlí je nová známost, která bude tou pravou a osudovou. Jen pozor na ukvapené závěry. Po první schůzce je v žádném případě nedělej!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci mají dobrou mušku. A to nejen na příležitosti, které na ně v říjnu čekají. Dostanou se na místa, o kterých se dosud neodvažovali ani snít. To proto, že budou mít štěstí nejen ve hře, ale především v lásce. Štěstěna je jim nakloněna, proto je potřeba ji poškádlit nějakým tím výherním tiketem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Na Kozorohy padne ze začátku měsíce nevysvětlitelný splín. Na podzim jsou pochmurné nálady pochopitelné – studená rána a noci, ale i minimum slunečního svitu nám totiž moc nepřidají. Proto je důležité nenechat se ovládnout špatnou náladou a vyrazit do víru velkoměsta. Opraš staré koníčky a záliby, vyprav se do fitka, tanečních nebo propadni zcela novému sportu, o kterém jsi dosud pouze slýchávala.

3.jpg

Při sportu si na tebe podzimní depka nepřijde.
pixabay.com
Vyzkoušej nový sport nebo se vrať k tomu, který si dřív dělala. Budeš z něj mít radost!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Léto ti dalo pořádně zabrat. A to nejen psychicky, ale zejména fyzicky. Letní grilovačky, venkovní zahrádky a vychlazené pivo se na tvojí postavě pravděpodobně dost podepsaly. Proto se rozhodneš dostat na svou původní váhu dřív, než tady budou vánoční svátky a s nimi související dobroty. Jen pozor, ať zvolíš správný způsob. Na nesmyslné a jednostranně zaměřené diety zapomeň. Raději tělo rozhýbej a jídelníček vylepši o dostatek čerstvé ovoce, zeleniny a vlákniny.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby během října čeká několik větších rodinných oslav a sešlostí. O víkendech tak nebudou vědět, kde jim hlava stojí. Není vyloučena ani možnost podzimní svatby, na které budou v roli svědka nebo družičky. Tvoje játra dostanou dost zabrat, na což bys je měla odpovídajícím způsobem připravit. Vybav se čajovou směsí z ostropeřce a nezapomínej skleničky alkoholu prokládat čistou vodou. Vyhneš se společenskému faux pas i bolestivé kocovině. 

Související články