Horoskop na červenec 2024: Blížence čekají životní změny, Štírům se konečně uleví

Shutterstock
|
26. 06. 2024
|
Léto už je v plném proudu a sluníčko z nás dělá aspoň o trochu větší pohodáře. Tak se pojď podívat, co tě čeká během července!

Zatímco Berani v červnu hledali rozptýlení v dávných zálibách, spousta Býků se dala na mindfulness a Blíženci zatoužili po objevování nových věcí a informací. Rakům štěstí přálo v lásce, Lvy (a hlavně jejich okolí) potrápila jejich vlastní agrese. Některé Panny už stihly dobít baterky aspoň na krátké dovolené.

Váhy se cítily nepříjemně nejisté a hledaly hlavně ztracený klid. Štíři byli obětí své vlastní přecitlivělosti, melancholie nebo deprese, ale účinnou pomoc zatím nejspíš nenašli. Střelci si dělali pořádek nejen v domácnosti, ale mezi kontakty. Kozorozi dokázali zazářit ve společnosti, Vodnáři měli tendenci změnit image a Ryby se potýkaly i pořádně velkými životními změnami.

A co říká horoskop na červenec 2024?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou v prvním prázdninovém měsíci zářit všude, kam jen vkročí. Čišet z nich bude zdravé sebevědomí a touha dosáhnout vytyčených cílů. To může leckoho přivábit, ať už osobně, nebo pracovně. Neodmítej pozvání na schůzky, máš totiž období, kdy ti může do života přijít někdo důležitý!

Jakkoli si tvoje okolí bude chtít užívat léta, ty budeš zase za neúnavného dříče, který jde strhávat laťky a vydělávat na krásné zážitky nebo přepychové materiálno. Jen dej pozor, abys to nepřehnala. Mohlo by se to podepsat na partnerském vztahu nebo na tvém psychickém i fyzickém zdraví.

Na co si dát pozor: Jestli chceš být výkonná, zaměř se na zdravý životní styl. Vyvážená strava, dostatek tekutin a spánku s tebou udělá divy!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou v červenci 2024 víceméně v pohodě, snad jen občas se objeví nějaký ten stín pochybností – o nich samotných! Nepodceňuj se, jsi úžasná osobnost přesně taková, jaká jsi. Ti, kteří chtějí tvoje kvality vidět, je vidí.

Obklopuj se lidmi, o nichž víš, že tě mají rádi, a bude ti fajn. Vydej se s někým na výlet do hor, na kolo nebo na paddleboard, u kterého se nejspíš i dost nasmějete (pokud nejste profíci).

Občas přemýšlíš nad věcmi, které nedokážeš ovlivnit, a zbytečně se jimi trápíš. Zkus přijmout fakt, že nemůžeš mít všechno pod kontrolou a že se děje to, co se dít má.

Na co si dát pozor: Nepřerůstá ti náhodou svět internetu, sociálních sítí a umělé inteligence přes hlavu? Zamysli se nad digitální hygienou!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci to budou mít v červenci trochu složitější. Čekají na menší, ale i velké životní změny. Můžou se přitom týkat jakékoli oblasti, takže se nejspíš nebudeš stačit ani divit.

Pokud už to dlouho neklape ve vztahu, možná je na čase se rozloučit. A jestli se cítíš nedoceněná v práci, prostě se porozhlédni po jiné. Není důvod setrvávat tam, kde ti není dobře.

Drž na uzdě svou touhu utrácet. Pokud máš dostatečný příjem, radši si vytvoř spolehlivou finanční rezervu, která tě vytáhne z bryndy, až se ti rozbije lednička nebo pračka. Půjčka je totiž vždycky riskantní, tak na tuhle možnost nespoléhej.

Na co si dát pozor: Procitla jsi do uvědomění, že jsi uvízla v toxickém vztahu? Ber nohy na ramena tak rychle, jak jen to jde!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rakům slibuje horoskop na červenec 2024 spoustu mentální i fyzické síly. Bude na tobě znát, že jsi po delší době opravdu ve své kůži a cítíš se skvěle. Zazáříš proto v práci, doma a třeba i na sportovním turnaji nebo při aktivitě, které se věnuješ sama. Jen na sebe dávej pozor, aby to „nepřepálila“ a nevydala se ze vší energie.

Během celého měsíce k sobě budete s partnerem pozornější než obvykle, což vám pochopitelně oběma jen a jen prospěje. Nebraň se ničemu, co ti není vyloženě proti srsti. Single Raci se můžou stát objektem touhy, jen není úplně jisté, jestli z toho něco bude. Prostě uvidíš!

Na co si dát pozor: Pozor na letní románky. Můžou sice povzbudit a zvednout sebevědomí, stejně tak ale dokážou i zklamat.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

I když jsi mnohdy jako neřízená střela, tví blízcí vědí, že se na tebe můžou v případě potíží obrátit a spolehnout. Připrav se na to, že během července se někdo takový určitě objeví. Zapoj veškerou svou schopnost empatie a situaci s dotyčným rozeber. Příště ti zase pomůže on!

Venuše ti přihraje do vztahu větší míru laskavosti, pochopení i vášně. Může se tě ale taky pokusit strhnout k žárlivosti, která by mohla brzy překročit všechny únosné meze. Zklidni se, a když tě něco bude trápit, radši se na to nejdřív zeptej partnera.

Single Lvi budou mít skvělou příležitost potkat někoho báječného, kdo je upoutá na první pohled. Tak měj oči dokořán!

Na co si dát pozor: Nedávej prostor overthinkingu! Snadno se může zvrtnout v horší problémy.

Panna (23. 8. – 23. 9.)

I když zrovna neoplýváš vysokým sebevědomím, v červenci si uvědomíš, že jsou důvody, proč by sis měla věřit, i když jsou momenty, kdy se ti nedaří a cítíš se na nic – tak to přece v životě chodí. Důležité je nepropadat panice, naučit se efektivně ventilovat emoce a pracovat se stresem.

Nezapomeň, že i když máš práce nad hlavu, venku je léto a příroda volá! Pravidelný pohyb i pobyt na čerstvém vzduchu ti prospěje stejně tak, jako třeba dostatek spánku nebo vyvážená strava. Pracovat na maximum a odpočinout si jen během dovolené totiž není ideální!

Na co si dát pozor: Nepřepínej síly. Určitě už víš, kde máš svoje limity. Jejich ignorací by sis vykoledovala pořádný průšvih.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Červenec se ponese v klidném duchu. Váhy si budou užívat léta plnými doušky. Zajdi si s kamarádkou na drink a vydej se s partnerem na nějaký romantický výlet. Všechno, co si naplánuješ, si stoprocentně užiješ.

V létě taky budeš chtít být tvůrčí. Popusť uzdu fantazii a dělej, co tě baví, ať už je to malování, kreativní psaní, nebo třeba háčkování. Zaměř se na činnosti, které ti dělají dobře na těle i na duši. Ohromně tě to nabije!

Na co si dát pozor: Nemusíš se cítit unaveně už od rána! Možná piješ málo vody a možná by ti bodlo víc vitamínů a minerálů.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírům slibuje horoskop na červenec 2024 ohromnou úlevu. Poslední měsíce je vyčerpávaly až do morku kostí, někteří z nich se trápili i se syndromem vyhoření. Na obzoru je ale nový impuls, který dá tvému životu zase náboj. Díky tomu se budeš cítit znovuzrozená!

Ruku v ruce s tím půjde i touha po lepším jídelníčku a větší míře pohybu. To naprosto schvalujeme! Zařaď taky hořčík a vitamín C a neboj se harmonizovat tělo i mysl pomocí bylinek.

Na co si dát pozor: Po dlouhé době se budeš cítit skvěle a budeš chtít být aktivní. Nepřeháněj to ale s kofeinem! Povzbudil by hlavu, ale tvoje srdce by nejásalo.

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci se budou během léta radovat hlavně z posunu v kariéře! Povýšení nebo přechod do jiného oboru jsi dlouho toužebně vyhlížela, teď k tomu konečně bude příležitost. Našlapuj opatrně, do ničeho se nepouštěj příliš zbrkle. Pak to jistojistě klapne a společně s lepší prací přijdou i lepší peníze.

Společně s novou prací se ale snaž nepůsobit arogantně. Je v pořádku, že si budeš víc věřit. Nemusí to ale pocítit ostatní kolem tebe tím, že bys je začala sekýrovat nebo si na nich něco dokazovat. Nejvíc by se to odrazilo na vztahu s dětmi, které by v tu ránu svého rodiče takřka nepoznávaly.

Na co si dát pozor: Zaraduj se z úspěchu, ale ptej i ostatní na to, co zrovna prožívají. Jen tak může všechno dál v pohodě fungovat.

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Tak dlouho se něco zametá pod koberec… Až to koberec nevydrží a všechno je venku. Zhruba tak nějak to bude v červenci vypadat v rodinách a vztazích, kde se nacházejí Kozorozi. Prokaž svou empatii a schopnost zprostředkovat komunikaci a převezmi v řešení iniciativu. Hvězdy naznačují, že takhle vyřešíte i nehezký konflikt, a to na velmi dobré úrovni.

Během léta budeš mít tendenci až přehnaně chránit své blízké – před čímkoli! Extra nerady to budou snášet pubertální děti, pokud je máš. Nesnaž se pomáhat všem, někdo o to jednoduše nestojí a jen si na sebe ušiješ bič.

Na co si dát pozor: Z nepozornosti bys mohla způsobit menší nehodu v domácnosti nebo na silnici. Soustřeď se na to, co zrovna děláš!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pro Vodnáře bude červenec představovat jednu výzvu za druhou. V práci jim to nadřízení zrovna dvakrát neulehčují, doma taky zrovna nevládne pohoda. Co takhle zeptat se dotyčných napřímo, v čem je problém a co můžeš udělat pro zlepšení situace?

Potrápí tě i finance, což ale bohužel není nic nového. Spíš než na výhru v loterii se spolehni na menší přivýdělek na brigádě a systematičtější šetření peněz. Možná by ses divila, kudy ti zbytečně utíkají. A hlavně si neber půjčku na zbytečnosti!

Na co si dát pozor: Nedaří se ti ušetřit na věci, které by sis přála? Zkus třeba obálkovou metodu!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jinak klidné Ryby budou v červenci připomínat spíš pěkně natlakovaný papiňák. Než kolem sebe začneš metat blesky, zkus si rozebrat situace, které v tobě takové emoce vyvolaly. Bude to lepší a do budoucna i konstruktivnější. Emoce v sobě nedus, ale neventiluj je destruktivním způsobem. Litovala bys toho.

Během celého léta ti prospěje pobyt venku. Dopřej si pravidelné procházky, projeď se na kole a zkus taky paddleboarding, který tě vytrhne z každodenní reality! Pomoct ti může i meditace a občasná samota na utřídění myšlenek.

Na co si dát pozor: Ve vztazích, na kterých ti záleží, zapomeň na pasivní agresi! Dřív nebo později by tvého chování měl každý po krk.

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrohoroskop.cz/
  • almanac.com/monthly-horoscope-july
  • gosta.media/en/horoscope-2024/horoscope-for-july-2024-for-all-zodiac-signs/
Související články