Jak na dokonalé husté vlasy?

www.bigstockphoto.com
Komerční článek
|
27. 11. 2017
|
Toužíš mít účes, který zaujme na první pohled? Nejde jenom o to, jak budeš mít vlasy učesané nebo jaký zvolíš styling. Opomíjet nelze ani fakt, že je důležitá i hustota vlasů. Jedině když je dostatečná, není problém vytvořit účes, který opravdu ohromí.

A jak to s hustými vlasy vlastně je a jak jich dosáhnout? Prvním tipem je kvalitní zahušťovač vlasů. O co se jedná? Jde vlastně o sprej, který do svých vlasů nastříkáš. On se už postará o požadovaný efekt. V čem jsou jeho jasné přednosti?

  • Efekt zahuštění je okamžitý.
  • Jistota velmi přirozeného vzhledu.
  • Nízká pořizovací cena.

Podpoř růst svých vlasů

Druhá cesta už je běh na dlouhou trať, která se ale také může vyplatit. Výsledek sice nebude okamžitý, ale jakmile přijde, budeš doslova nadšena. O čem je řeč? Podívej se na několik konkrétních tipů, jak podpořit růst vlasů. Vše je spojeno hlavně se správnou výživou a také se stimulací vlasové pokožky. A proč jít touto cestou? Jelikož když růst podpoříš, bude ti vlasů růst podstatně více. To povede k přirozenému zhuštění, a tedy i k jasnému efektu, který se jasně podepíše na vaší kráse a na možnosti vytvořit jakýkoliv účes.

bigstock-195359920.jpg

Způsobů, jak podpořit hustotu vlasů, je více. Zkus některé z nich.
S hustými vlasy se dá báječně kouzlit.

Chtějte zdravé vlasy

I tudy se vydej. Pokud máš vlasy ochablé, zplihlé a působící nezdravým dojmem, rozhodně to vypadá, jako by nebyly ani příliš husté. Proto tento stav musíš napravit. Pomůže ti k tomu hlavně dostatek vitamínů, které můžeš konzumovat ve formě doplňků stravy, stejně jako je můžeš získávat z potravin. Výsledkem toho bude zdravý, pevný a na první pohled velmi silný vlas. A když jich budeš mít plnou hlavu, opět to navodí pocit, že je máš i dokonale husté. Ani tohle neopomíjej, jelikož v kombinaci s podporou růstu se jedná o jedny z nejlepších možností. Sice může náprava trvat i několik týdnů, ale tento čas se rozhodně vyplatí.

 

Související články