All you can eat v Praze: 10 nejlepších míst, kde se opravdu skvěle najíš

Shutterstock
|
07. 09. 2024
|
Pokud jsi fanouškem topového jídla, a navíc hledáš místa, kde se můžeš dosyta najíst bez omezení, pak zamiř do Prahy. Restaurací s konceptem „all you can eat“ totiž matka měst nabízí škálu víc než rozmanitou.

Ať už máš chuť na sushi, grilované maso, nebo tradiční českou kuchyni, hlavní město tě rozhodně nezklame. Jak jde o all you can eat, Praha je v tomhle ohledu místečkem zaslíbeným. Pojďme se podívat na 10 nejlepších míst, která bys neměla minout. A když s sebou vezmeš i svého Kocoura, budete vrnět blahem oba.

#1 Sakura's

Tahle oblíbená sushi restaurace nabízí koncept running sushi, kde si můžeš vybírat z nekonečného pásu pokrmů. Čerstvé sushi, sashimi, tempura a další japonské speciality ti tady naservírují v neomezeném množství.

Sakura's Running Sushi je ideální volbou pro milovníky asijské kuchyně, kteří si chtějí vychutnat autentické pokrmy bez stopky. Pokud tak máš blízko právě k japonské kuchyni, vyraz, ochutnej a bašti, jak jen je libo.

#2 Brasileiro U zelené žáby

Pokud je tvou slabostí maso, neměla bys s návštěvou restaurace Brasileiro U Zelené žáby otálet. Tenhle brazilský steakhouse, kterému se taky někdy říká Brasileiro U radnice, nabízí koncept „churrasco rodizio“, kde ti číšníci průběžně servírují různé druhy masa přímo z grilu.

Můžeš si tak vychutnat nekonečné množství grilovaného masa doplněné o saláty a přílohy. Pro masožravce zkrátka značka ideál. Uznej, že takové kvalitní hovězí masíčko grilované na dřevěném uhlí musí být nezapomenutelným zážitkem.

#3 The PUB Praha

The PUB je známý nejen pro své samoobslužné čepování piva, ale taky pro svůj all you can eat charakter. Božské místo pro přátele a milovníky masa a piva. Na tomhle fleku do nejdrobnějších detailů poznáš, jak skvěle se dá gastronomie kloubit se zábavou. A to i v oblastech, kde bys to na první dobrou možná vůbec nečekala. Pořádná flákota nebo škola čepu už pak jsou jen třešničkou na pubovém dortu.

#4 Pizza Coloseum

Milovníci italské kuchyně by měli zamířit do Pizza Coloseum. Tahle restaurace nabízí každý všední den „Pizza all you can eat“ akci, kde si můžeš vybrat ze široké nabídky pizz připravených v peci na dřevo. K tomu nechybí ani těstoviny, saláty a dezerty, takže si na své přijdou i ti, kteří rádi kombinují různé chutě. Když se tak člověk chce dobře a dosyta najíst plus mít jistotu, že suroviny do restaurace putují přímo od ověřených italských dodavatelů, měl by zamířit jednoznačně právě sem.

#5 Asia Temple

Pokud máš chuť na pestrý výběr asijských pokrmů, Asia Temple je pro tebe tím pravým ořechovým. Restaurace nabízí all you can eat formou bufetu, kde najdeš sushi, nudle, rýži, maso, zeleninu a další lahůdky z různých koutů Asie.

Nechybí ani možnost připravit si vlastní pokrm u teppanyaki grilu. Není tak divu, že prostor pro recenze se hemží jen samými pochvalami a pozitivy. V Asia Temple tě prostě nemůžou zklamat.

#6 Rang De Basanti

Rang De Basanti je autentická indická restaurace, která do české metropole přináší chutě a atmosféru severní Indie. Restaurace je pojmenovaná po slavné bollywoodské klasice, což odráží její živou a energickou atmosféru.

Tradiční pokrmy, jako je butter chicken, biryani nebo tandoori, pak naprosto poblázní tvoje chuťové buňky. Tihle nositelé tradice indické kuchyně si pochopitelně hlídají nejen servis, ale taky tu nejvyšší jakost surovin.

#7 La Gare

Pro ty, kteří dávají přednost francouzské kuchyni, je tu La Gare. Tato stylová brasserie nabízí v rámci svého neomezeného brunche výběr francouzských delikates, včetně sýrů, paštik, croissantů, quiche a dalších specialit. Nechybí ani neomezený výběr vín a dezertů, takže si můžeš dopřát autentický francouzský zážitek. K tomu parádně dopomáhá otevřená kuchyně, dřevěné prvky, bílá barva a celkový koncept restaurace.

#8 Pivovar Národní

Pivovar Národní kombinuje skvělé pivo s neomezeným jídlem v českém stylu. V prostorách Voršilského kláštera si můžeš dopřát třeba monster porce tradičního českého guláše se všemi oblíbenými přílohami nebo šťavnatou flákotu.

K tomu nechybí čerstvě naražené pivo přímo z tanku. Pivovar ale pochopitelně není jen o pivu, ale taky o atmosféře. Ta je obzvlášť v přilehlé zahradě v chalupářském stylu úchvatná.

#9 El Asador

Pro milovníky jihoamerické kuchyně je El Asador jasnou volbou. Tahle restaurace nabízí koncept rodizio, kde si můžeš dopřát neomezené množství masa přímo z grilu, doplněné o typické přílohy, jako jsou fazole, rýže a saláty.

Atmosféra je tady vždycky živá a přátelská, což dělá z El Asador skvělé místo pro nejrůznější oslavy a setkání. Pravdou je, že prostředí je laděno spíš noblesně a hovění si u velkého krbu může v nejednom návštěvníkovi vyvolávat pocit aristokracie lehce šmrncnutou baronstvím, ale na příjemné atmosféře takový punc luxusu ve finále nemění zhola nic.

#10 Loving Hut

Pro vegany a vegetariány nabízí Loving Hut all you can eat bufet plný rostlinných pokrmů. V nabídce najdeš širokou škálu salátů, polévek, hlavních jídel i dezertů. To všechno pochopitelně připravené s ohledem na zdraví a udržitelnost.

Tenhle koncept je skvělou alternativou pro všechny, kteří preferují chutné a zdravé jídlo v množství neomezených kombinací a možností. Motem bister Loving Hut je láska, mír a harmonie. A že se takového mota tihle profíci na veganský směr drží zuby nehty, je opravdu znát v každém detailu.

Kam tě tvoje preference a chuťové pohárky zavedou na první dobrou?

Autorka článku: Bára Klímová

Použité zdroje:

  • sakuras.cz
  • brasileiro-uzelenezaby.ambi.cz/en
  • thepub.cz/praha-1/?lng=en
  • pizzacoloseum.cz
  • asiantemple.cz/en/home
  • rangdebasanti.cz
  • lagare.cz
  • pivovarnarodni.cz
  • elasador.cz
  • lovinghut.cz/cs
Související články