Jak sbalit zajíčka? Tenhle návod se nauč a začni si užívat!

|
01. 04. 2017
|
Miláčku, dneska musím pracovat. A čeká nás náročný víkend, potřebuju se vyspat. Začíná takhle váš večerní rozhovor o tom, jestli „něco bude“? A víte, jak takový rozhovor vypadá se zajíčkem? Nijak, sex s ním vás totiž bude bavit!

Zajíčci jsou mladí, roztomilí a sexy. Ulovit můžete nezkušeného kolouška, který z vás bude úplně paf, anebo zajíčka, který už pár holek měl. Z něj budete zase paf vy. A můžete si to vůbec dovolit? Jasně! Ženy kolem 30 – 40 let jsou atraktivní, pečují o sebe, jsou úspěšné a nesmírně přitažlivé. To, že to neocenil váš bývalý přítel, vůbec nic neznamená. Pro zajíčka budete splněný pubertální sen.

Nedávno mě napadla zajímavá věc. Ženy kolem 30 a 35 let jsou přitažlivé pro obrovské množství mužů. Jednak pro zajochy, kteří v nich vidí zkušené bohyně, potom pro starší muže kolem 40 až 45 let, kteří v nich vidí lolitky, a pak samozřejmě i pro vrstevníky. Toho by byla škoda nevyužít, ne?

Máte po krk umírněných večerů s přáteli? Najděte si zajíčka a odvažte se!

Zajíčky si pořizujeme z několika důvodů. Tím hlavním je sex. Každý, kdo vidí ve 3D, ocení rozdíl mezi mladým, vypracovaným tělem a obtloustlým, povoleným břichem, na jehož druhé straně jsou chlupatá záda. Když za ruku chytnete dobře vybraného zajíčka, cítíte svaly, sílu a sexappeal. Rozdíl oproti celulitidě na předloktí vašeho předchozího partnera, což?

Druhým důvodem, proč ženy vyhledávají mlaďochy, je zábava. Jasně – klidně si namlouvejte, jak úžasné bylo to soirée s dalšími páry ze čtenářského klubu, jehož vrcholem ve 21:30 bylo sýrové fondu. Ve skutečnosti je ale mnohem větší zábava rajtovat se sexy samečkem, opít se s ním na baru, protančit půlku noci a usnout nad ránem vyčerpaní sexem v každé místnosti bytu.

woman-506120_1920.jpg

Co dělat se zajíčkem?

Usnout vyčerpáním po noci plné sektu? Ne, sexu! FOTO: Pixabay.com

Kde a jak sbalit zajíčka? Tomuhle návodu neodolá!

První krok: Buďte sexy a vyzývavá.

Co si budeme namlouvat, ošklivky mají v tomhle trochu problém. Pokud jste tlustá, v podpaží máte mech a jedinou vaší předností je ovšem vynikající škvarková pomazánka, zapracujte nejdřív na tom, aby z vás byl kus. I když mladé chlapce starší ženy často přitahují, určité aspekty vyššího věku je nutné maskovat.

Druhý krok: Vyrazte na dízu.

Každý druhý klub v Praze a vlastně i kdekoli jinde je plný mladého masa. Oproti slečinkám, kterým ještě nebylo 25, máte tu výhodu, že velmi dobře ovládáte svoje vnady, umíte být uhrančivá, zábavná a na úrovni. Jakmile se v sexy šatech a vysokých podpatcích usadíte na bar, během několika minut se vyrojí první zajíčci. Návnada sama přijde do pasti tak rychle, že ani nestačí stříhnout svými hebkými oušky.

Třetí krok: Svádějte ho!

Víceznačné pohledy, které ve skutečnosti vůbec nic neznamenají, letmé doteky, nenápadná hra s brčkem a hlavně – konverzace na úrovni. Ohromte ho něčím, v čem jste dobrá, sejměte ho marketingovým plánem vašeho posledního klienta, rozervěte ho na kusy statistikou o výskytu vorvaňů v Tichém oceánu. Ale pozor – vyberte si téma, kde se bude alespoň trochu chytat! Rozhodně se nesnažte ho převálcovat, musíte být přístupná a milá.

Čtvrtý krok: Řekněte mu, co chcete.

Kolouška to dostane do kolen. Uvidí ve vás ženu, bohyni, dokonalou a svůdnou šelmu! Většina mužů na téhle planetě se domnívá, že žádná žena nechce vztah, založený na sexu. Přesvědčte ho o opaku. „Půjdeme ke mně? Až mi to uděláš, uvidíme, jestli se s tím dá pracovat dál.“ K erekci pravděpodobně postačí už samotná informace, že máte vlastní byt.

vogue-405148_1280.jpg

Co všechno musíte udělat, abyste si ho omotala kolem prstu?

Ty máš vlastní byt? Wau! A budeš na mě hodná? FOTO: Pixabay.com

Pátý krok: Užívejte si to!

Pořízení kolouška je záležitost krátkodobá. Někdy je sice možné mít i víc zajíčků najednou, ale rozhodně nedoufejte v dlouhodobý vztah. Vykašlete se proto na morality a významně zvednutá obočí vašich kolegyň a užívejte si to! Správně vybraný zajíček vám bude plnit každé přání a bude vás bavit. Důležité je, aby vás bavil hlavně fyzicky, výhodou je, pokud i po sexu dokáže reagovat alespoň v základním konverzačním módu.

Šestý krok: Nechovejte se jako jeho máma nebo přítelkyně.

Ne, nevyvářejte mu, neperte mu, neřešte s ním jeho domácí úkoly a už vůbec nezapřádejte rozhovory na téma rekonstrukce bytu, manželství, hypotéka a menopauza. Obecně je dobré zapamatovat si určitá klíčová slova, která v přítomnosti zajíčků nikdy nevyslovujte (a i zralí muži vás budou mít radši bez nich):

  • Menopauza
  • Šediny
  • Menstruační kalíšek
  • Strie, vrásky, celulitida
  • Datum vašeho narození
  • Výročí
  • Svatba
  • Osud (neplést se sexem „o zeď“ nebo „o sud“, ten je povolen)
  • Daně
  • Vztah

Pořízení zajíčka není příliš náročné časově ani finančně. Pokud jste alergická na kočky, je to prakticky jediné zvířátko, které zvládnete obstarat i s plným úvazkem a hromadou zájmů. Kvalitní zajíčci nevyžadují téměř nic kromě pravidelného přísunu sexu. Mnoho žen se domnívá, že si mladé koloušky musí „vydržovat“. Věřte, že oproti živení o dva roky staršího přítele, který vyžaduje teplé večeře a žehlení košil, je to naprosto zanedbatelná investice.

Související články