Týdenní horoskop od 7. 10. do 13. 10. 2024: Panny budou dotahovat resty, Kozorohy povýší

Shutterstock
|
07. 10. 2024
|
Říjen je v plném proudu a my pro tebe máme další horoskop! Hvězdy ti tentokrát připravily období, kdy se můžeš plně soustředit na své cíle, vztahy a osobní růst.

Tenhle týden je ideální na to, pustit se do věcí, které jsi odkládala, a zároveň si najít prostor pro radost a odpočinek.

Pokud jsi dozrála k nějakému důležitému rozhodnutí, tenhle týden napni všechny síly a situaci rozsekni! Nezapomeň při rozhodování zapojit nejen mozek, ale taky srdce. Na co se můžou těšit jednotlivá znamení?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Tvůj optimismus bude nakažlivý! Tenhle týden tě díky tomu čeká spousta nových příležitostí, ať už jde o práci, nebo vztahy. Důvěřuj si a vrhni se do všeho s vervou, tvoje nadšení přinese úspěch!

Na koho si dát během týdne pozor? Během tohohle týdne si dej pozor na Štíra, jeho tajnůstkářství by mohlo vyvolat zbytečné konflikty.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Hvězdy tě vybízejí k tomu, abys konečně našla rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Dovol si chvíli zvolnit a užívat si malé radosti. Vztahy budou v harmonii, pokud si uděláš čas na hlubší rozhovory s blízkými.

Na koho si dát během týdne pozor? Dávej si pozor na Blížence, jejich neklidná energie tě může rozptylovat od tvých priorit.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Další říjnový týden se ponese v duchu smysluplné komunikace a zajímavých setkání. Užívej si společenské akce a nové kontakty, které ti můžou přinést atraktivní pracovní nabídky. Zdraví podpoříš pohybem na čerstvém vzduchu.

Na koho si dát během týdne pozor? Tenhle týden se vyhni Panně, její snaha o dokonalost by mohla narazit na tvůj volnější přístup.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Tvoje srdce bude plné lásky a porozumění. Pokud si s někým potřebuješ vážně pohovořit, učiň tak v závěru tohohle týdne. Nezapomeň ale myslet taky na sebe – relaxace a péče o tělo ti dodají sílu a vnitřní klid.

Na koho si dát během týdne pozor? Měj se na pozoru před Střelcem, jeho nespoutaná touha po dobrodružství by mohla narušit tvoji emocionální stabilitu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V práci i ve vztazích se těš na obrovské pokroky. To za předpokladu, že se nebojíš ukázat svou jedinečnost. Energii ti dodá pohyb, který ti zároveň pomůže uvolnit nahromaděné napětí.

Na koho si dát během týdne pozor? Tenhle týden buď opatrná při komunikaci s Vodnářem, jeho touha po adrenalinu může zasahovat do tvého osobního prostoru.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Tenhle týden se zaměř na dotahování restů a péči o sebe. Pokud tě trápí opakované virózy, podpoř imunitu kvašenými potravinami a suplementy s vitamínem C a vitamínem D. Ve vztazích budeš toužit po rovnováze – jasná komunikace ti přinese klid a pohodu.

Na koho si dát během týdne pozor? Vyhýbej se Rybám, jejich emocionální ladění by tě mohlo zbytečně zatěžovat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Hvězdy ti tenhle týden přinášejí harmonii do všech oblastí života. Během následujících dnů se proto zaměř na vztahy a užívej si romantické okamžiky. Tvůj šarm a klidné vystupování ti přinesou nová přátelství i radost.

Na koho si dát během týdne pozor? Dávej si pozor na Berana, jeho impulzivita by mohla narušit tvůj klidný přístup.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Během týdne tě čeká nejedna emocionální bouře. Právě díky ní můžeš dosáhnout hlubšího porozumění ve vztazích, které ti poslední dobou dělají vrásky na tváři. Nezapomeň naslouchat svým pocitům a dej jim volný průchod.

Na koho si dát během týdne pozor? Tenhle týden buď obezřetná při komunikaci s Býkem, jeho tvrdohlavost by mohla vyvolat zbytečné spory.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Hvězdy tě vybízejí, abys vyzkoušela něco nového – třeba výlet na neznámé místo nebo sport, o kterém už dlouho přemýšlíš. Vztahy budou plné smíchu a pozitivní energie. Pečuj taky o svoje zažívání! Máš v něm uloženou naprostou většinu imunitního systému.

Na koho si dát během týdne pozor? Pozor na Kozoroha, jeho důraz na pravidla tě může omezit ve tvých plánech.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tvoje úsilí a odhodlání konečně přinese kýžené výsledky. V práci zaznamenáš pokrok a vyloučeno není ani povýšení nebo bonus ke stávající mzdě. Ve vztazích buď otevřená a upřímná, přinese ti to pocit bezpečí a blízkosti.

Na koho si dát během týdne pozor? Měj se na pozoru před Lvem, jeho silná osobnost by mohla zasahovat do tvého pracovního nasazení.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Dalším říjnovým týdnem tě provede tvoje kreativita. Tak jí dej prostor a uvidíš, co se stane. Zaměř se na nové projekty nebo činnosti, které tě inspirují. Vztahy budou zajímavé a plné inspirativních rozhovorů, které ti rozšíří obzory.

Na koho si dát během týdne pozor? Tenhle týden si dej pozor na Váhy, jejich nerozhodnost tě může zpomalit v důležitých rozhodnutích.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Naslouchej svojí intuici – tenhle týden ti přinese odpovědi na otázky, které tě dlouho trápily. Vztahy budou harmonické, pokud propustíš své emoce ven a partnerovi se otevřeš. Zdraví podpoří relaxace a meditace.

Na koho si dát během týdne pozor? Vyhni se Blížencům, jejich proměnlivost by tě mohla uvést do zbytečného zmatku.

Hvězdy tě tenhle týden povedou k tomu, abys naslouchala svému srdci, byla otevřená změnám a dovolila si růst. Ať už půjde o vztahy, zdraví, nebo osobní cíle, věř, že máš sílu zvládnout všechno, co přijde. Nezapomeň si užívat každý okamžik a věřit, že se všechno děje z nějakého důvodu.

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrohled.cz
  • horoskopy-online.cz
Související články