Týdenní horoskop od 30. 9. do 6. 10. 2024: Štíři vyrazí na cesty, Býci najdou ztracenou rovnováhu

Shutterstock
|
30. 09. 2024
|
První říjnový týden se těš na příval svěží energie! Hvězdy ti přinášejí šanci posunout se vpřed, nechat za sebou všechno, co tě brzdilo, a přivítat změny.

Půjde o čas, kdy můžeš upevnit vztahy, zaměřit se na své zdraví a postavit se výzvám s úsměvem. Nezapomeň, že srdce otevřené novým příležitostem vždycky přitahuje jen to nejlepší.

Věř si, naslouchej své intuici a pamatuj – tenhle týden se nese v duchu obřích změn! Tak jim buď otevřená. Na co se můžou těšit jednotlivá znamení?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Tvoje energie je na vrcholu! Během tohohle týdne zaměř na nové aktivity a rozhodnutí, které jsi dlouho odkládala. Ve vztazích se připrav na upřímnou komunikaci a radostné chvíle s těmi nejbližšími.

Na koho si dát během týdne pozor? Dej si pozor na Kozoroha, jeho přísnost by ti mohla bránit ve tvé spontánnosti.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Najdi rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Vztahy ti přinesou pocit bezpečí a klidu. Zdraví podpoří sezónní změna jídelníčku nebo pohyb, který tě bude bavit a naplňovat. Nic nezkazíš pravidelnými procházkami.

Na koho si dát během týdne pozor? Měj se na pozoru před Blížencem, jeho proměnlivé nálady tě můžou uvést do nejistoty.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tenhle týden ti přinese spoustu nových nápadů a inspirace. Tvoje komunikace bude na vrcholu a ocení ji nejen kolegové, ale i nadřízený. Zkus relaxovat, ať udržíš rovnováhu.

Na koho si dát během týdne pozor? Vyhýbej se Rybám, jejich emocionální hloubka tě může zbytečně zahlcovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Věnuj se svému tělu, které aktuálně potřebuje víc odpočinku. Nech věci plynout a zbytečně se nezaobírej tím, co nemůžeš změnit. Raději se zaměř na to, co ovlivnit jde.

Na koho si dát během týdne pozor? Dej si pozor na Lva, jeho potřeba být v centru pozornosti by mohla zasáhnout tvůj vnitřní klid.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Tvoje charisma přitahuje obdiv a komplimenty! Zdraví podpoří pravidelný pohyb, který tě zároveň nabije energií. Vztahy budou plné vášně i malých pozorností. Užívej si to!

Na koho si dát během týdne pozor? Tenhle týden si dávej pozor na Štíra, jeho intenzivní emoce u tebe můžou vyvolat zbytečné napětí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Delší dobu tě trápí nepříjemná viróza? Pokud se ti ani během tohohle týdne neudělá líp, návštěvě lékaře se pravděpodobně nevyhneš. Zkus podpořit imunitu kvašenou zeleninou a odpočívej.

Na koho si dát během týdne pozor? Buď opatrná při komunikaci s Vodnářem, jeho laxní přístup může být pro tebe chaotický.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Harmonii najdeš v malých radostech a péči o své tělo. Tenhle týden ti vztahy přinesou romantické chvíle a nové známosti. Užívej si rovnováhu, kterou hvězdy slibují.

Na koho si dát během týdne pozor? Dávej si pozor na Raka, jeho přecitlivělost může narušit tvůj harmonický přístup.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Zatímco první část týdne pro tebe bude ještě poměrně chaotická, v té druhé vyrazíš na zaslouženou cestu plnou dobrodružství a nových zážitků! Užívej si každý den naplno a nemuč tělo výčitkami ani vtíravými myšlenkami.

Na koho si dát během týdne pozor? Tenhle týden se vyhni Střelci. Jeho touha po svobodě by mohla narušit tvou vnitřní sílu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tenhle týden je ideální pro budování pevných vztahů nejen doma, ale taky na pracovišti. Pokud se o tebe pokouší nemoc, nadopuj tělo vitamínem C a vitamínem D.  Buď trpělivá, všechno se nakonec v dobré obrátí.

Na koho si dát během týdne pozor? Pozor na Pannu, její kritičnost tě může nepříjemně emočně zasáhnout.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Volá tě dobrodružství! Tak tohle hlasité volání vyslyš. Zkus nový sport nebo aktivitu, která tě nabije energií. Vztahy budou plné smíchu a lehkosti – užij si každý okamžik s radostí.

Na koho si dát během týdne pozor? Tenhle týden si dávej pozor na Vodnáře, jeho neustálá touha po změnách tě může vyvést z míry.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Tvoje mysl je otevřená novým nápadům. Tvoje duševní zdraví podpoří meditace nebo cvičení, které uklidní rozjitřené myšlenky, které si občas poskakují všemi směry. Vztahy tě přitáhnou k lidem, kteří tě inspirují.

Na koho si dát během týdne pozor? Dej si pozor na Býka, jeho odpor ke změnám by tě mohl frustrovat.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Naslouchej svému tělu a intuici – tenhle týden je o rovnováze mezi prací a odpočinkem. Tvoje vztahy budou plné empatie a láskyplné komunikace. Zdraví pak podpoří relaxace ve formě dlouhých procházek nebo meditace či dechového cvičení.

Na koho si dát během týdne pozor? Tenhle týden se vyhni Vahám, jejich nerozhodnost ti může přidat na nejistotě.
 
Ať už se během tohohle týdne zaměříš na svoje zdraví, posílíš vztahy, nebo objevíš nový koníček, věz, že máš všechny síly na své straně. Naslouchej svému tělu i srdci a nezapomeň, že radost je všude kolem tebe, stačí si jí všimnout! Buď odvážná, usměvavá a věř, že každý den má v sobě něco magického.

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrohled.cz
  • horoskopy-online.cz
Související články