Měsíční horoskop: listopad 2024 uvrhne Lvy do depresí, Střelcům přinese šokující překvapení

Shutterstock
|
26. 10. 2024
|
Předposlední měsíc roku 2024 je na spadnutí. Co slibuje měsíční horoskop na listopad 2024 tvému znamení? Pojď se podívat!

Zatímco Berani se v říjnu vypořádávali s nejedním překvapením, spousta Býků si moudře posvítila na svoje zdraví. Blíženci měli ideální čas k početí potomka nebo odstartování jiného velkolepého projektu.

Raci po většinu října zářili a sršeli humorem, který na nich jejich blízcí milují. Spousta Lvů strávila uplynulý měsíc na cestách a Panny se nejspíš znovu zamilovaly do své práce. Hurá!

Váhy odstartovaly nový roční cyklus s dobitou baterkou. Nejedna z nich zamířila hodně vysoko! Štíři se rozmluvili a získali si tím nejednoho důležitého člověka na svou stranu. Střelci se naopak ponořili do sebe a vyhledávali spíš klid.

Kozorozi řešili větší i menší změny ve vztazích, a to jak v těch osobních, tak v těch pracovních. Vodnáři konečně přišli na to, v čem by se chtěli zlepšovat, a Ryby si hledaly milence nebo nového koníčka.

Co slibuje jednotlivým znamením horoskop na listopad 2024?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou mít v listopadu hodně bujnou fantazii. Nápady, které dostaneš, hned nezavrhuj, i když se třeba budou zdát šílené nebo riskantní. Tentokrát se ti totiž může povést přeměnit je v realitu. Pak na sebe budeš moct být pyšná a samozřejmě si tím celkově dost polepšíš v životě nebo aspoň jedné jeho sféře.

Nebude to ale celé jen tak, hvězdy bohužel mluví i o nejedné překážce, kterou bude potřeba překonat, ať už v práci, kde hrozí závist a nevraživost mezi kolegy, tak v širší rodině, kde se může vyostřit spor o majetek. Vsaď na svou intuici a signály těla, které tě nezklamou!

Na co si dát pozor: Během tohohle měsíce hrozí mírná nachlazení a taky bolest zubů. Pokud tě nějaký zub už trápí, neotálej a upaluj k zubaři!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci pojedou v listopadu na vlně motivace ke změnám. Může jít o drobnosti, jako třeba podzimní výzdobu domova, ale klidně i o radikální změny, jako je rozchod, změna práce nebo stěhování. Během větších akcí buď opatrná na to, co podepisuješ, a rozhodně se neunáhluj.

Zaměř se v tomhle měsíci na svoje zdraví, denně podporuj svou imunitu přísunem vitamínů a minerálů, nepodceňuj teplejší oblékání a zkus víc odpočívat a být v klidu. Sport je sice super, ale nic se nesmí přehánět. Neboj se strávit odpoledne čtením nebo meditací. Nic ti neuteče.

Na co si dát pozor: Partner tě možná zaskočí neobvyklým nápadem. Nezavrhuj ho hned, radši si vezmi čas na rozmyšlenou, ať nemá pocit, že jsi ho svým rozhodnutím odbyla.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou v listopadu na roztrhání. Z jedné společenské akce půjdeš do druhé a bude se ti to zamlouvat. Stejně se tak se ty budeš zamlouvat ostatním účastníkům! Během svých krasojízd můžeš poznat lidi, kteří pro tebe budou v budoucnu důležití jak v osobní, tak v pracovní rovině. Kontaktů není nikdy dost!

Pokud nechceš v prosinci plašit a bláznit, sepiš si pomalu seznam dárků, které chceš pořídit na Vánoce, a klidně i úkolů, které je potřeba udělat. Jestli nežiješ sama, rozděl úkoly taky mezi ostatní obyvatele domácnosti. A jestli jsi letos na štíru s penězi, klidně dárky vyráběj. Hlavně si ale na Vánoce nepůjčuj!

Na co si dát pozor: Šetřit se vyplatí, ale rozhodně ne na stravě, co se kvality týče. Dopřej si poctivé množství ovoce a zeleniny a radši se tenhle měsíc vyhýbej fast foodu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rakům horoskop na listopad 2024 slibuje nečekaný příliv energie, díky němuž se jim podaří zvládat ohromné množství práce i volnočasových aktivit. Mezi nimi by ale neměl chybět dostatek spánku, aby tvoje tělo za chvíli nefungovalo na dluh a nakonec si taky nevybralo daň v podobě zdravotních komplikací.

O něco složitější to bude v partnerském vztahu. Jestli máš podezření na nevěru ze strany svého partnera, promluvte si o tom otevřeně a neuchyluj se k pasivní agresi. To by vaši společnou budoucnost mohlo taky definitivně pohřbít.

Na co si dát pozor: Trápí tě nesnesitelné bolesti hlavy? Možná jde o migrénu, kterou pomoci lékaře nevyřešíš. Tak alou k němu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou ti, kteří to v pošmourném podzimním měsíci nebudou mít úplně jednoduché. Na spoustu z nich dopadne splín, někteří dokonce upadnou až do deprese. Jakmile ucítíš, že je toho na tebe moc, neboj se požádat o radu své blízké nebo třeba terapeuta. To nejhorší, co můžeš udělat, je zůstávat s problémy sama.

V listopadu se do ničeho nenuť. Ačkoli jsi jinak nejspíš společenský tvor, zůstaň v klidu doma, rozečti napínavou knížku, podívej se na dobrý film nebo seriál, zkus meditaci nebo dechová cvičení a prostě jen tak odpočívej. Cokoli, co ti udělá dobře, se počítá.

Na co si dát pozor: Během nelehkého období snadno uděláš nějakou tu chybu. Když se za ni ale slušně omluvíš, nikdo ti hlavu neutrhne. Všichni jsme jen lidi.

Panna (23. 8. – 23. 9.)

I když už si zdravě věříš a víš, že si prakticky se vším poradíš, nezapomeň, že máš kolem sebe spoustu přátel, kteří ti rádi pomůžou, kdykoli je o to požádáš. Nemusíš proto všechno zvládat sama a dřít do roztrhání těla. Naopak si dovol odpočívat, ať už doma s knížkou, nebo třeba v přírodě během procházek.

V listopadu si k tobě dost možná někdo z rodiny přijde pro radu. Vzhledem k tomu, jak jsi na sobě poslední roky pracovala, ses pro někoho mohla stát inspirací. Nezdráhej se dotyčnému předat to, co ti pomohlo, i konkrétní kroky, kterými jsi toho dosáhla. Pak budeš za hvězdu nejen sama před sebou, ale i před rodinou.

Na co si dát pozor: Listopad přeje komunikaci a ty nebudeš chtít chybět na žádné akci. Jen to nepřeháněj s alkoholem, zvlášť pokud už ti není dvacet.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Vahám listopad přináší úlevu a klid. Nejednou se dostaneš do situace, která bude vyžadovat rychlé a efektivní řešení. S tvým klidem to ale dopadne na výbornou a kolegové nebo příbuzní užasnou, jak perfektně sis s tím poradila. Pokud se to skutečně stane v práci, budeš se moct těšit i na zaslouženou odměnu.

Haprovat to může v partnerském vztahu. Nezapomínej občas svému partnerovi dát najevo, že ti na něm opravdu záleží a myslíš to s ním vážně i do budoucna. A spíš než slova zvol ty správné činy. Single Váhy si na vhodnou příležitost k seznámení ještě budou muset počkat. Teď by je totiž čekal spíš průšvih.

Na co si dát pozor: Zapomeň tenhle měsíc na těžké a tučné jídlo. Dokázalo by v tvém těle napáchat takovou paseku, že by ses nestačila divit.

Štíři (24. 10. – 22. 11.)

Štíří období zrozencům tohohle znamení nedá nic zadarmo. Nejspíš sice cítíš příval energie do nových začátků, na druhou stranu si ale dobře uvědomuješ, že to nejde samo od sebe, jak to bývalo dřív, a za každým pokrokem stojí kus dřiny. Je nejvyšší čas dávat na první místo sebe sama. Jedině tak můžeš projít i tím nejnáročnějším obdobím.

Možná to není dlouho, co jsi ve svém okolí odhalila zdatného manipulátora nebo emočního upíra. Čím dřív s ním zatočíš a dáš mu najevo, že tudy cesta nevede, tím líp. Tím dřív se ti totiž uleví a nebudeš ztrácet energii neustálou obezřetností nebo sebeobhajobou.

Na co si dát pozor: Máš neustále touhu něco jíst? Může se tě týkat záchvatovité přejídání (nebo taky emoční jedení). Zaraz to dřív, než přijde problém v podobě nárůstu váhy!

Střelci (23. 11. – 22. 12.)

Střelci by měli v listopadu zvolnit, nebo jim to tělo vyloženě nakáže. Hrozí neobvyklá únava a taky bolesti hlavy, které by tě pěkně potrápily. Nemusíš každý den podávat vrcholové výkony v práci i doma coby rodič nebo partner. Nech se taky chvíli hýčkat, zajdi si na masáž nebo zkus pilates. Uvidíš, že se ti zlepší i nálada.

Horoskop na listopad 2024 slibuje příjemné překvapení, které tě pořádně zaskočí. Aspoň na chvilku si budeš připadat naprosto výjimečně, tak si tyhle okamžiky užij plnými doušky. Nejsou přece tak časté a ty si to zasloužíš!

Na co si dát pozor: Oslabená imunita potřebuje tvou pomoc! Není tvou Achillovou patou nedostatečná spánková hygiena, a tedy nekvalitní spánek?

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Kozorozi budou chtít během předposledního měsíce roku 2024 experimentovat ve všech oblastech! Pokud patříš mezi zrozence tohohle znamení, tvoje kreativita bude téměř nekonečná a nevyčerpatelná. Můžeš změnit účes, styl líčení a oblékání, ale třeba i zajít na swingers nebo začít s rekonstrukcí domova. Jen to důležité nezapomeň probrat s partnerem.

Tenhle rok pro tebe nebyl moc úspěšný a jednoduchý, proto ses dobře naučila vážit si maličkostí a radovat se z nich. Pokračuj v tom! Pomoct ti může třeba mindfulness a taky trávení času přesně tím způsobem, jaký je ti nejmilejší.

Na co si dát pozor: S penězi to nevypadá kdovíjak růžově, tak si dobře promysli, kolik jich chceš vydat na Vánoce. Nemusí to přece být o luxusu!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pro Vodnáře mají hvězdy jedno hlavní poselství – v listopadu je nejvyšší čas zapracovat na pozitivním myšlení! Uvědom si, jaké máš silné stránky. Když se budeš vidět v lepším světle, začnou tě tak vnímat i ostatní. A to ti jednoznačně prospěje.

Zařadit takové pozitivní myšlení do každodenní rutiny teď nebude jednoduché, ale prospěšné ano. Budeš mít totiž tendenci dívat se na sebe moc kriticky a zpětně přemýšlet o všem, co jsi za poslední měsíce (ne)udělala. Takový overthinking by tě ale mohl uvrhnout až do úzkostí nebo depresí. Nedej mu šanci!

Na co si dát pozor: V návalu myšlenek nezanedbávej svoje tělo. Neodbývej se ultrazpracovanými potravinami a rozhodně nenahrazuj čistou vodu kávou!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou mít listopad 2024 víceméně na pohodu. Hvězdy napovídají, že z nich spadne nejedna starost, která je poslední dobou takřka drtila. Konečně si budeš moct vydechnout a „hodit nohy nahoru“. Na druhou stranu ale nepřestaneš dávat pozor na své nejbližší. Neboj se, oni tvou péči vidí a váží si jí!

Nadmíru by ti prospělo užít si ještě letos jednu dovolenou u moře nebo u moře rovnou strávit vánoční svátky. Pokud ti nescházejí finance, zvaž to. Zasloužila by sis na chvíli úplně vypnout.

Drobné komplikace můžou nastat v práci, kde se může zadrhnout důležitý projekt. Šéf ale bude moc dobře vědět, že chyba není na tvé straně. Nepříjemnosti tedy budou, ale není se čeho obávat.

Na co si dát pozor: Vleklé zdravotní potíže, byť jen mírné, už dál nepřehlížej. Je lepší jít k lékaři zbytečně než pozdě. Není čas aspoň na preventivní prohlídku?

Použité zdroje:

  • astrohoroskop.cz
  • horoskop-tarot.cz
Související články