Horoskop na 9. týden roku 2024: Panny budou pečovat o duši, Raci si naordinují mediální detox

Shutterstock
|
26. 02. 2024
|
Máme za sebou jedno z nejnáročnějších období. Hvězdy naštěstí napovídají, že týden po Sněžném úplňku už se ponese v jiném, mnohem klidnějším duchu.

Zatímco Panny, Ryby, Býci a Kozorozi dostali v minulém týdnu pořádně zabrat, Vodnáři a Berani těžili z výhod, které jim poslední únorový úplněk přinesl.

Jak bude vypadat nadcházející týden? Máme pro tebe nové hvězdné poselství a prozradíme, na co se můžou jednotlivá znamení těšit.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Poslední dobou nevíš, kde ti hlava stojí. Potřebuješ odpočinek a hlavně si urovnat priority. A to nejen v práci, ale taky doma a hlavně ve vztahu. Pokud vnitřně cítíš, že si se současným partnerem nedůvěřujete, aktivně pracujte na obnovení důvěry, nebo jděte od sebe.

Zdraví: Posiluj svůj imunitní systém. Zařaď do jídelníčku fermentované potraviny a dostatek čisté vody.

Práce: V práci bude potřeba šlápnout do pedálů. Klidně si ale řekni o pomoc.

Vztahy: S partnerem byste měli vést dlouhý a upřímný rozhovor. Mlčení ani jednomu nepomůže.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Máš za sebou poměrně náročný týden. Proto si nadcházející dny naordinuj volnější režim. Jasně, každý z nás musí chodit do práce a plnit další povinnosti, nezapomínej si ale každý den vyčlenit aspoň pár minut pro sebe. Budeš je věnovat meditaci, dechovému cvičení, četbě nebo dlouhému pobytu v horké vaně plné pěny?

Zdraví: Je nejvyšší čas zaměřit se na zdravý životní styl!

Práce: V práci se ti daří všechno, na co jenom sáhneš. Jen tak dál!

Vztahy: Nenech si od nikoho mluvit do života. „Dobře míněné rady“ pouštěj jedním uchem tam a druhým ven. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Během nadcházejících dnů budeš řešit menší partnerskou krizi. Pokud to mezi vámi už delší dobu skřípe, počítej s tím, že pomyslný pohár trpělivosti zanedlouho přeteče a na povrch vyplavou problémy, které jste dlouho odmítali řešit.

Pokud se propracujete k hádce, neberte to jako negativum. Aspoň se mezi vámi vyčistí vzduch.

Zdraví: Po práci si naordinuj aktivní odpočinek. Dostane přednost jóga, pilates, indiánský běh nebo hodinka v posilovně?

Práce: V práci ti toho nakládají víc, než bys dokázala během klasické pracovní doby stihnout. Neboj se ozvat.

Vztahy: Buď laskavá, a to nejen k ostatním, ale především k sobě. Měj se ráda!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V poslední době máš pocit, že svět se stává stále depresivnějším a horším místem pro život. Pokud tě drtí negativní zprávy, které se na tebe ze všech stran valí, naordinuj si aspoň týdenní mediální detox. Zakaž si koukání na večerní zprávy nebo jejich pročítání na internetu. Uvidíš, že se ti uleví.

Zdraví: Tvoje psychická nepohoda se může zanedlouho projevit i na fyzické stránce. Pečuj o svoji duši.

Práce: Do práce nastoupil nový kolega. Je zvláštní, jak jste si hned po několika prvních dnech sedli.

Vztahy: Partner potřebuje tvoji pomocnou ruku. Naslouchej a buď připravená ho podpořit v rozhodnutí, které plánuje udělat.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Čeká tě optimistické období plné zajímavých zážitků a pozitivních zpráv. Pokud jsi o sobě poslední dny pochybovala, je nejvyšší čas hodit veškeré negativní smýšlení o vlastních schopnostech a dovednostech za hlavu. Už zanedlouho se budeš opět vyhřívat na výsluní své okouzlující slávy.

Zdraví: Trápí tě zažívací obtíže? Možná za ně může stres. Nauč se správně relaxovat.

Práce: V práci tě čeká důležitý projekt. Nech si na něj dostatek času a rozhodně svěřené úkoly neodbavuj na poslední chvíli.

Vztahy: Partner by rád v ložnici vyzkoušel něco nového. Je jen na tobě, co mu dovolíš.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Minulý týden ti dal pořádně zabrat. Nadcházející dny by ses proto měla věnovat primárně sama sobě. Práce počká, není totiž zajíc, takže neuteče. Tvoje tělo a duše teď potřebují náležitou péči.

Dělej, co tě baví a naplňuje a nezapomeň se za (byť i malé) úspěchy odměnit. A to klidně něčím dobrým k snědku, oblíbeným seriálem nebo novou knížkou, po které jsi už dlouho pokukovala.

Zdraví: Nauč se efektivně odbourávat stres. Začíná se totiž propisovat do tvého fyzického zdraví. Je potřeba to změnit dřív, než bude pozdě.

Práce: V práci toho bude ke konci měsíce víc. Ty se ale strhat nemusíš.

Vztahy: Partner tvoji změnu v posledních měsících reálně vnímá a oceňuje. Jen to nejspíš neumí dávat patřičně najevo.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Poslední dny řešíš nepříjemné rodinné komplikace a problémy. Pokud se zmíněné týkají rodičů, zkus si sama pro sebe napsat terapeutický dopis, ve kterém jednomu nebo druhému popíšeš všechno, co tě tíží.

Neboj se v něm popsat, jak a čím ti ublížili, a rozhodně si neber servítky. Tomu malému ublíženému dítěti uvnitř tebe to neskutečným způsobem pomůže.

Zdraví: Naše psychika nedělá nic jiného, než že odráží potlačené emoce a traumata z dřívějška. Je potřeba je znovu otevřít a zpracovat.

Práce: Jestli se nechceš zbláznit, konečně zatoč s prokrastinací!

Vztahy: Pokud jsi nezadaná, koukej kolem sebe. Láska je cítit ve vzduchu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Čeká tě náročný, ale přesto nesmírně inspirativní týden. V práci budeš excelovat, čehož si nepochybně všimnou i ostatní kolegové. Nenakládej si toho na sebe ale víc, než kolik dokážeš reálně zvládnout. Pamatuj, že není potřeba makat na 150 % a že peníze nejsou všechno.

Zdraví: Dávej si pozor na svoje zažívání. Je citlivé nejenom na stres, ale taky na dietní prohřešky.

Práce: V práci se ti bude dařit všechno, na co jenom sáhneš. Jen tak dál!

Vztahy: Jestli jsi nezadaná a vyhovuje ti to, nemusíš nikomu vysvětlovat, proč ses tak rozhodla. Důležité je, abys ty sama byla šťastná!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zkus se na chvíli zastavit a všimnout si, jaké myšlenky ti aktuálně víří hlavou. Podle vědeckých průzkumů jich může být až 70 000 denně! Pokud u tebe převažují ty negativní, měla by ses s nimi naučit správně pracovat. Pomůžou odborné publikace, ale i nejrůznější terapeutické metody. Stačí chtít a hledat správnou cestu!

Zdraví: Pozor na úrazy dolních končetin. Buď na sebe opatrná!

Práce: Je ideální doba na žádost o vyšší plat. Šéf v zásadě nebude proti.

Vztahy: Pokud je pro tebe partner zároveň nejlepším přítelem, parťákem a milencem, okolí ti může jenom závidět!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Buď na sebe pyšná! V poslední době se ti totiž povedlo dokončit náročný projekt, kterého ses tak dlouho obávala. I když byla cesta do vysněného cíle plná překážek, bravurně jsi všechny přeskočila! Gratuluj si a hlavně se pochval. Nikdo jiný to totiž za tebe neudělá.

Zdraví: S některými potížemi duše ti můžou pomoct Bachovy esence.

Práce: V práci exceluješ a kolegové se nestačí divit. Zajímavá odměna tě nemine.

Vztahy: Partner si připadá tak trochu na vedlejší koleji. Měla by ses mu víc věnovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Máš pocit, že ses nechala uvrtat do situace, ze které není úniku. A je úplně jedno, jestli jde o pracovní náplň, nebo třeba rodičovství. Pro náš mozek je nesmírně složitá představa toho, že nemáme na výběr. Ve skutečnosti ale vždycky existují možnosti a alternativy. Jen je potřeba občas věnovat víc času jejich hledání.

Zdraví: Trápí tě bolesti zubů? Zkus s nimi zatočit pomocí babských rad. Pokud nic nepomůže, návštěvě odborníka se nevyhneš.

Práce: V práci budete řešit menší komplikaci. Naštěstí nepůjde o nic závažného.

Vztahy: Ve vztahových oblastech si připadáš jako ryba ve vodě. Jen tak dál!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Máš před sebou náročné období, které prověří tvoji psychickou odolnost a pevnou vůli. Pokud si z někoho v okolí děláš pomyslnou vrbu, nemusí to být v zásadě špatně. Měla bys být ale taky připravená naslouchat ve chvíli, kdy to bude dotyčný potřebovat.

Zdraví: Nemoci nepřecházej. Občas je potřeba zapadnout do postele a pořádně se s bacilem poprat.

Práce: Do práce nastoupil nový kolega. Vypadá to, že nejlepší přátelé z vás dvou opravdu nebudou.

Vztahy: Partner má zaječí úmysly. Zabojuješ, nebo ho necháš jít?

Poslední únorový týden bude mnohem klidnější než ten předchozí. Pokud potřebuješ urovnat rodinné nebo přátelské vztahy, dlouho neotálej!

Hvězdy napovídají, že je ideální čas na upřímné a hluboké rozhovory, ze kterých vzejde mnoho zajímavých myšlenek, ale i nečekaných zjištění.

V každém případě buď laskavá, a to nejen k ostatním, ale především k sobě. Jedině tak můžeš žít šťastný, naplněný a radostný život v hojnosti.

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

Související články