Horoskop na 17. týden roku 2024: Lvy čeká osudová zkouška, Býky zasloužený odpočinek

Shutterstock
|
22. 04. 2024
|
Jaký pro tebe bude další dubnový týden, který začne přibývající fází Měsíce, a tak bude plný svodů a pokušení?

Ne nadarmo je symbolem tohohle důležité období had, který tě bude zkoušet na mnoha různých životních cestách. I když jsi v minulosti udělala obrovský pokrok v duchovním rozvoji i osobním životě, s ostražitostí nepřestávej. Ještě tě totiž čeká spousta zkoušek.

Zhodnoť potřeby vlastního těla a sama sobě si odpověz na to, co doopravdy ve svém životě potřebuješ a co je jen pokus o šťastný život, který před tebe staví clonu přetvářky. Na co by si měla dát pozor jednotlivá znamení? Máme pro tebe další dubnový horoskop, ve kterém ti to prozradíme!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Vyvaruj se situací, ve kterých se nebudeš cítit komfortně. Mohla bys říct nebo udělat něco, co by tě v budoucnu mrzelo. Pokud vnitřně cítíš, že je toho na tebe moc, nebo musíš častěji vystupovat z komfortní zóny, nastav bezpečné hranice, za které ostatní nepustíš.

Zdraví: Nezanedbávej preventivní prohlídky. Kdy naposledy jsi byla u zubaře?

Práce: V práci nastav jasná pravidla. Pokud ti kolega pije krev, nenech si to líbit.

Vztahy: Partner by tě rád nějak potěšil. Bohužel mu už dochází nápady. Napovíš?

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Konečně ses dočkala zasloužené dovolené. Jen dávej pozor, ať se během ní nevydáš ze všech svých úspor. Ať tě taky ani nenapadne brát si na dovolenou půjčku! To by byl zbytečný risk, který by se ti mohl nehezky prodražit. Dovolenou si užij na sto procent a hlavně během ní neřeš pracovní věci.

Zdraví: Pokud tě během dnů volna bude trápit zažívání, omez porce, případně si ulev jedlou sodou.

Práce: Na dovolené rozhodně neřeš pracovní hovory ani e-maily.

Vztahy: Partner se sice na vybranou destinaci nebude dvakrát tvářit, nakonec ale bude naprosto nadšený.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Už delší dobu pokukuješ po kolegovi, který k vám nedávno nastoupil. Pokud jsi zadaná, na nějaký flirt si nech zajít chuť. I v případě, že jsi single, si ale důkladně promysli, jestli chceš vztah na pracovišti řešit. Ohrozit totiž můžeš nejen ten vztah, ale taky svoje zaměstnání.

Zdraví: Posiluj svůj imunitní systém pomocí kvašených a fermentovaných potravin. Už jsi zkoušela kimchi?

Práce: Říká se, že co je v domě, není pro mě. Vztah s kolegou může být cesta do pekel.

Vztahy: Objekt tvého zájmu vysílá jasné signály. Líbíš se mu! Zvaž ale všechna rizika.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Už delší dobu procházíš náročným obdobím, které dává tvojí psychice pořádně zabrat. Hvězdy napovídají, že už jsi blízko světla na konci tunelu. Jenom vytrvej, nevzdávej to a mrkni po nějaké terapii. Pomůže ti zpracovat prožitá traumata, ale i náročné zážitky z dřívějška.

Zdraví: Skvělá je v tomhle ohledu kognitivně-behaviorální terapie. Někteří terapeuti dokonce pracují na pojišťovnu. Jen počítej s delšími čekacími lhůtami.

Práce: V práci na tobě kolegové nepoznají, že řešíš náročné životní období. Buď k nim upřímná a řekni, co tě tíží. Třeba ti dokážou pomoct.

Vztahy: Pokud se nacházíš v náročném vztahu, zhodnoť, co si přináší a co naopak bere.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Hvězdy si pro tebe nachystaly náročnou zkoušku. Pokud se ti podaří ji překonat, staneš se vítězem nejen pro ostatní, ale hlavně sama pro sebe. Buď za každé situace čestná a mluv pravdu. Snadno tak odhalíš nepoctivce ve svém okolí a sama sobě prokážeš loajalitu.

Zdraví: Dávej si pozor na bolesti hlavy. Může jít sice o naprostou banalitu, u opakujících potíží je ale dobré navštívit lékaře.

Práce: Máš před sebou velký projekt, se kterým ti kolegové rádi pomohou.

Vztahy: Partner přispěje svou troškou do mlýna při rozhodování. Vyslechni si i druhý názor.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Tvoje pracovní tempo je vražedné. Zvolni! V opačném případě se znovu poměrně rychle propracuješ k syndromu vyhoření. Člověk se z tohohle nepříjemného stavu může dostávat klidně i několik měsíců. Utrpěla by tvoje psychika i pracovní prestiž.

Zdraví: Po práci si naordinuj aktivní odpočinek. Co takhle se zase vrátit k běhu?

Práce: V práci začni delegovat a nauč se říkat „ne“ bez výčitek.

Vztahy: Partner by ti rád pomohl, bohužel ale neví, jak.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Tvoje intuice bude během dalšího dubnového týdne tvým nejlepším průvodcem, tak naslouchej svému nitru a nenech se odradit případnými pochybnostmi. Rozsviť své vnitřní světlo světu kolem sebe a nezapomeň, že jsi krásná nejen zvenčí, ale i uvnitř. Tak o tom neustále nepochybuj!

Zdraví: Zaměř se na svoje zažívání. Pokud nebude v pořádku, odnese to i tvoje imunita.

Práce: Pokukuješ po nové práci? Mrkni na nabídku v oblasti sociálních služeb. Mohla by ti dávat smysl.

Vztahy: V lásce se můžeš cítit trochu v rozporu sama se sebou. I tak se ale neboj projevit vlastní city a otevřeně komunikovat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tenhle týden se budeš cítit jako ta nejjasnější hvězda na obloze. Tvoje energie a světlo budou zářit jasněji než obvykle. Čekají tě nové příležitosti a možnosti, takže buď připravená je chytit za pačesy!

Pokud o sobě začneš pochybovat, nenech si tyhle vtíravé myšlenky přerůst přes hlavu. Ostatně jsou to jen myšlenky, kterým není třeba věnovat přílišnou pozornost.

Zdraví: Buď pozorná k potřebám svého těla a mysli. Cvičení, meditace nebo jen čas strávený v přírodě ti pomůžou načerpat energii.

Práce: V práci tě čeká nový projekt. Pokud se ho zhostíš stejně zodpovědně jako těch předchozích, zasloužená odměna tě nemine.

Vztahy: Budeš cítit intenzivní vášně a touhy, ale zároveň touhu po souladu s vlastním nitrem. Buď otevřená a komunikuj své potřeby, zároveň nezapomeň poslouchat i ty druhé.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tenhle týden si bude připomínat příběh plný nečekaných zvratů a dobrodružství. Možná se budeš cítit trochu emotivněji než obvykle, ale neboj se, to je jen tvá síla a citlivost, která tě činí tak jedinečnou. Pokud potřebuješ upustit páru, vrhni se na box nebo power-jógu.

Zdraví: Neustále bojuješ s opary nebo ekzémem? Nejspíš ti chybí vitamín B!

Práce: V práci se ti daří všechno, na co jenom sáhneš. Jen tak dál!

Vztahy: V závěru tohohle týdne potkáš někoho, kdo ti prozáří den. Nech se vést vlastním srdcem a užívej si lásku, která nenápadně krouží kolem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tvoje pracovní morálka bude na vrcholu, proto budeš schopná zvládnout cokoli, co ti tenhle náročný dubnový týden přinese. Užij si svoji jedinečnou schopnost vidět detaily a plánovat dlouhodobě. Neboj se převzít odpovědnost a ukázat své schopnosti. Ocení to nejen partner, ale taky tvůj nadřízený.

Zdraví: Během týdne se můžeš cítit maličko vyčerpaná, takže si udělej čas na pořádný odpočinek.

Práce: Jsi nadaný a všestranný člověk. Kolegové si tě za tvoje jedinečné vlastnosti doopravdy váží.

Vztahy: Partner by rád zkusil v posteli něco nového. Co takhle trošku zaexperimentovat?

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Dej si pozor na svoje emocionální zdraví a pečuj o svoji duši i svoje tělo. Možná budeš mít tendenci přemýšlet o hlubších a náročnějších věcech, což je naprosto v pořádku, ale nezapomeň si dopřát i chvíle radosti a odpočinku. Cvičení nebo meditace ti mohou pomoci najít ztracenou rovnováhu.

Zdraví: Trápí tě delší dobu úzkosti a vtíravé myšlenky? Mrkni, jak s nimi dokáže zatočit ACT metoda.

Práce: V práci tě děsí množství úkolů, které ti šéf přichystal. Pracuj jenom do výše svého platu!

Vztahy: Jsi delší dobu nezadaná a chybí ti blízkost? Mrkni, co je nového na internetových seznamkách. Třeba to nebude tak marné.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Tvoje empatie a citlivost budou během týdne ve středu pozornosti. Můžeš být náchylnější k vnímání emocí druhých lidí, díky čemuž jim přineseš tolik žádanou útěchu a laskavé porozumění. Buď otevřená pro hluboké spojení s těmi, které máš ráda, a neboj se sdílet své (po)city.

Zdraví: Udělej si čas na relaxaci a regeneraci, ať už je to prostřednictvím meditace, jógy, nebo jen klidné procházky v přírodě.

Práce: Důvěřuj svému vnitřnímu hlasu a neboj se naslouchat své intuici. Ocení to nejen kolegové, ale i nadřízený.

Vztahy: Pokud tě trápí bezútěšný vztah, je zbytečné v něm dál setrvávat. Vyložte karty na stůl a najděte společné řešení nebo jděte od sebe.

Předposlední dubnový týden bude náročnější pro Panny, Váhy a Štíry. Pokud na sobě cítíš horší vibrace a do hlavy se ti vkrádají negativní myšlenky, zkus jim nevěnovat příliš pozornosti.

Tak, jak přijdou, tak taky odejdou. Nemá smysl se jimi víc trápit nebo je z různých směrů řešit a porovnávat. Jsou to jenom myšlenky, které tě nijak nedefinují a neměly by tě ani víc ovlivňovat. Zaměř se na to, co ti dělá během dne radost, a věnuj čas lidem, kteří si ho doopravdy zaslouží.

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrohled.cz
  • horoskopy-online.cz
Související články