Staňte se hvězdou každého večírku díky originálnímu outfitu

Pexels
Komerční článek
|
04. 10. 2023
|
Kdo z nás by nechtěl na večírku vyniknout a stát se středem pozornosti? Každá příležitost, ať už je to rodinná oslava, firemní večírek nebo přátelské setkání, nám dává možnost projevit svou individualitu a styl.

Ve světě módy je vše možné, ale přesto se vyplatí mít inspiraci, díky níž snáze zvolíte ten pravý outfit. Nejde jen o to, aby oblečení dobře sedělo na těle a lichotilo postavě, ale také vám musí dodat sebevědomí svým designem. Připravili jsme pro vás několik tipů na oblečení, ve kterém se můžete hrdě vydat na další večírek a každého na něm ohromit.

Minimalistické šaty

Přestože slovo „minimalistické“ může v někom vzbudit dojem, že šaty budou nudné, opak je pravdou. Minimalistické šaty v jednoduchém střihu jsou jako nepopsaný list papíru, který můžete dle libosti doplnit. Jejich jednoduchost a elegance poskytují dokonalý základ pro kombinování s odvážnými doplňky, jako jsou nápadité šperky, výrazné boty nebo trendy kabelka. Často jsou k vidění v neutrálních barvách, ale nemusíte se bát ani výraznějšího barevného provedení.

Tyto šaty můžete nosit na formálnější akce s podpatky nebo na méně formální setkání s teniskami a bundou. Flexibilita minimalistických šatů je to, co dělá z tohoto kousku módní nezbytnost.

Barevné punčocháče

V zimě či chladnějším období punčocháče poslouží nejen jako praktický, ale i stylový doplněk. Celý vzhled pak dokážou proměnit barevné punčocháče, které vašemu outfitu dodají silný nádech hravosti.

Ať už zvolíte jemnou pastelovou barvu, která jemně kontrastuje s barvou vašich šatů, nebo se odhodláte k odvážnějším neonovým tónům, správná volba z vás udělá střed pozornosti. Při výběru punčocháčů myslete také na texturu a vzor – punčocháče ještě více ozvláštní například proužky, puntíky nebo květinové vzory.

Baleríny

Když je řeč o večírkové obuvi, nejčastěji se probírají lodičky na vysokém podpatku. Ovšem díky své eleganci a pohodlí při nošení se stávají čím dál populárnější volbou baleríny. Jejich ženský design dodává outfitu lehkost a něhu.

Baleríny lze najít v různých provedeních – od základních černých přes baleríny ve výrazných barvách až po ty s ozdobnými detaily. Dlouhé noci na tanečním parketu si v nich navíc užijete mnohem více než v obuvi na podpatku, v nichž nohy rychle podlehnou únavě.

Kožená kabelka

Kabelka je nejen praktickým, ale také elegantním módním doplňkem. Nádech luxusu a sofistikovanosti k jakémukoliv outfitu zaručeně dodá kožená kabelka. Ať už se rozhodnete pro menší elegantní kabelku přes rameno, nebo nějaký větší kousek, jistě s ní zazáříte.

Kožené kabelky se vyrábí v řadě barev a střihů, což vám umožňuje vybrat si tu pravou pro konkrétní příležitost. Navíc kvalitní kůže je odolný materiál, který s věkem zraje a získává na kráse, takže koženou kabelku si budete moci vzít mnohokrát, aniž by to na ní bylo poznat.

Odvážný náhrdelník

Někdy stačí jediný doplněk, aby se váš outfit proměnil z obyčejného v úchvatný. Náhrdelník, který upoutá pozornost na první pohled, ukáže vaši odvahu. Přesto by náhrdelník měl být stále především doplňkem a neměl by úplně přehlušit vaše oblečení, které jistě také bude stát za to, a samozřejmě už vůbec vás samotnou.

Zvolit můžete dlouhý náhrdelník s výraznými korálky či se zavěšeným medailonem nebo elegantní choker. Jedinečnost náhrdelníku zvýrazní třpytivý kov, krystaly, nebo dokonce ručně vytvořené prvky.

Výrazné náušnice

Upoutat pozornost na večírku dokážou také výrazné náušnice. Ať už preferujete dlouhé náušnice, nebo pecky se zářivými kameny, je důležité, aby se hodily k vašemu celkovému vzhledu a výsledek nepůsobil přeplácaně. Pokud se rozhodnete pro velké náušnice, zvažte, zda je vhodné je kombinovat s dalšími výraznými šperky, nebo zda by právě náušnice měly zůstat hlavní hvězdou večera.

Související články