5 tipů na oblečení pro sportovně založené ženy

visualhunt.com
Komerční článek
|
20. 12. 2019
|
Patříte mezi sportovně založené ženy, které preferují uvolněný styl oblékání? Máte rády, když se můžete oblékat stylově, ale zároveň nijak zvlášť škrobeně? V tom případě je náš dnešní článek určený právě vám! Dáme vám v něm hned 5 super tipů na oblečení pro sportovně založené ženy, které určitě unosíte a které by tak nemělo chybět ve vašem šatníku!

Pohodlná mikina

Jaký kousek vám zajistí opravdu maximum pohodlí? Jasně – je to mikina! Tu můžete nosit nejen na doma, což je perfektní způsob, jak strávit lenošivé odpoledne u televize, ale mikina je skvělý parťák i pro cvičení – ať už půjde o jakýkoli sport či fyzickou aktivitu, mikina vás rozhodně nenechá ve štychu.

Trendy tepláky

Pokud jde o tepláky, je to podobné jako u mikiny. Vklouzněte do nich tehdy, kdy se chcete doma povalovat v posteli, oblečte si je na sebe i tehdy, kdy se vydáte sportovat. Hodí se na celý rok, oceníte je spíše tehdy, kdy bude venku chladno. Tehdy vám tepláky zajistí pohodlí a bude vám v nich teplo.

girl-skateboard-young-lifestyle-female-skate-3.jpg


visualhunt.com

Stylové tílko

Umíte si představit lepšího parťáka nejen pro horké dny, nežli právě pohodlné značkové tílko? Super kousek bez rukávů vám zajistí komfort a k tomu všemu ještě super vypadá. A výhodou je, že ho unosíte nejen na sport, ale hodí se i pro volnočasové aktivity, kterým se rády věnujete.

Cool bunda

Bez bundy se neobejdete, když je venku chladněji. Hodí se pro chvíle, kdy vyrazíte sportovat, a překvapí vás nepřízeň počasí. Cool sportovní bunda je ale vhodná i pro volnočasové chvíle, klidně si v ní můžete vyjít i do města a ukázat tak svému okolí, že se umíte oblékat stylově a uvolněně.

Slušivá kšiltovka

Když venku svítí sluníčko, je to ideální pro sportování venku na čerstvém vzduchu. V takové dny je ale třeba chránit si hlavu. Jistotou je proto stylová kšiltovka, která vám padne jako ulitá. Kšiltovky i další super sportovní kousky pořídíte v e-shopu Ambassadors.eu!

Související články