Tohle jsou nejlepší dámské parfémy pro rok 2019. Znáš je?

www.bigstockphoto.com
Komerční článek
|
26. 02. 2019
|
Žena bez parfému? To je snad nemyslitelné! Vůně provází dámy (a naštěstí už i mnoho osvícených pánů) na každém kroku a dává tak vyniknout nejen jejich vkusu, ale i osobnosti. Parfémy o nás říkají, jaké jsme a co chceme.

Jednou za rok odborníci na slovo vzatí představují ty nejlepší dámské parfémy na další období, které jsou in a které by měla mít správná žena ve své sbírce. Tedy ne všechny, ale aspoň jeden ano. Jít s dobou se v tomto ohledu totiž vyplatí. Kdyby trendy nikdo nenásledoval, možná by se za námi dosud linula umělá vůně fialek z deodorantu, který byl v kurzu před 50 lety.

Rok 2019 přeje kávě, vanilce i granátovému jablku

Různorodost parfémů, které jsou pro letošní rok absolutní špičkou, je ohromující a dává prostor ženám snad jakéhokoli ražení a temperamentu. Do čeho se zahalíš ty?

Yves Saint Laurent Black Opium

Tato střednědobá vůně zahalila první ženu do kombinace vanilky, kávy, svěžího ovoce a květin už v roce 2014. Od té doby dělí dámy na dva tábory. I ty ho budeš milovat, nebo nenávidět. Vsadíme se, že to spíš to první!

Hřejivá vůně je ideální do podzimních a zimních dnů, plískanic a sychravého počasí. Postará se o nezapomenutelné momenty při zvláštních příležitostech, jako jsou romantické schůzky nebo oslavy s přáteli. A když se budeš chtít cítit smyslně, můžeš jejího kouzla využít kdykoli – stačí vůni s mírou nanést na kůži a užívat si obdivné pohledy ostatních.

Versace Bright Crystal

Jiskřivá, jemná a svěží vůně padne jako ulitá každé sebevědomé ženě, která prožívá důležitý, ale klidně i všední den. Květinové a ovocné tóny, mezi nimiž vyniká granátové jablko, magnolie nebo pivoňka. Nejvhodnější je její použití v teplejších a horkých dnech, kdy dokáže příjemně osvěžit, a to nejen tebe, ale i tvé okolí.

Vůně byla vytvořena už v roce 2006 a od té doby si neochvějně drží své místo mezi nejoblíbenějšími od značky Versace. Něco na tom bude!

bigstock-perfume-bottle-in-pink-flower-255547942.jpg

Nejlepší dámské parfémy 2019? Známe je!
Letos jsou in rozmanité vůně. I ty květinové mezi nimi mají místo!

Calvin Klein Euphoria

Exotické květiny vkusně zkombinované s báječným mahagonovým dřevem, přesně to nabízí stálice mezi nejlepšími dámskými parfémy, která spatřila světlo světa v roce 2015. Nejvíc ji ocení sebevědomé ženy, které se navečer nebo v důležité situaci rády zahalí do hřejivé vůně s dlouhou výdrží.

Na počátku tě oslní granátové jablko, které pozvolna ustoupí magnólii a černé orchideji, aby se pak mohly o příjemné zakončení postarat sametové tóny smetany a mahagonu.

Versace Versense

Tahle vůně je jako stvořená pro krásné letní dny a pro ženy, které chtějí působit křehce a zároveň smyslně. Osvěžující ovocný koktejl v hlavní roli se zelenou mandarinkou, potom chvilka jasmínu a narcisu a tečka v podobě pižma a santalového dřeva, to je sázka na jistotu pro každou dámu, která touží být opečovávána a hýčkána. Nepůsobí přitom ale sladce, takže se nemusíš bát, že by sis získala pověst přeslazené princezny.

Chanel Coco Mademoiselle

Tady je tip pro moderní a hravou ženu, která jde s dobou a chce být in. Pro tuto značku dávno neplatí, že nabízí potěšení jen zralejším dámám – tato vůně potěší mladší ročníky zcela spolehlivě, flakonek navíc poslouží jako elegantní mladistvý doplněk.

Vůně má úžasně dlouhou výdrž. Z počátku ucítíš hlavně citrusy a begramot, později přijdou na řadu květiny s ylang ylang a na závěr se projeví vanilka, pačuli a vetiver. Ideální kombinace, která ti připomene letní dny se skleničkou lahodné limonády v ruce.

Je jich ještě víc, vybereš si?

nejlepším dámským parfémům 2019 patří ještě další. Pokud chceš vědět, které to jsou, nebo toužíš zjistit víc o vůních, které zmiňujeme, podívej se na ně. Třeba mezi nimi skutečně najdeš svého favorita nejen pro tento rok!   

Související články