Valentýn se blíží! Dej letos lásku najevo neotřelým šperkem

Shutterstock
|
15. 01. 2024
|
Že je teprve leden? Uteče to a ty zase budeš na poslední chvíli vymýšlet, čím letos potěšit svého miláčka. Máme pro tebe tipy na dárek, se kterým zaboduješ!

Zapomeň konečně na obligátní trenky nebo kávu, případně z druhé strany (pokud nás čtou muži) na kytice, které brzy uhynou, a od jistého věku lehce infantilní plyšáky. Když už chceš vyjádřit lásku, existují k tomu vhodná slova a taky naprosto božský dárek – originální šperk z drahých kamenů!

Párové náramky, ať je jasné, že k sobě patříte

Lepší způsob, jak dát světu decentně na odiv to, že k sobě patříte, prostě neexistuje. Trička s pochybnými nápisy už se nenosí, proto jsou konečně na řadě párové náramky z drahých kamenů. Kromě toho, že budete nádherně ladit, jakmile k sobě dáte ruce, můžete si jeden na druhého vzpomenout kdykoli během dne a poslat tomu druhému myšlenku a energii.

A aby toho nebylo málo, párové náramky z e-shopu sperkyakameny.cz jsou dokonale originální. Žádný stejný kus na světě není. Myslíme, že je fér, aby jedinečná láska dostala jedinečný dárek!

Báječné je to, že existuje vyloženě pánská verze, která je zpravidla silnější a delší, a dámská verze, která je decentnější. Tak se nemusíte bát, že by byl náramek pro jednoho nevýrazný a pro druhého příliš mohutný.

Tady jsou naše dva tipy pro inspiraci:

Náramek z houbového korálu pro ni + náramek z houbového korálu a lávy pro něj: dámskou verzi tvoří kuličky o průměru 6 mm, pánskou verzi kuličky o průměru 8 mm. Dámský náramek má navíc elegantní zapínání vyrobené ze stříbra. Pánové si náramek jen navléknou přes ruku.

A k čemu je dobrý houbový korál? Je to silný ochranný kámen, který nás střeží hlavně na cestách. Je symbolem lásky a harmonie, podporuje pozitivní myšlení a je vhodný i pro těhotné ženy – chrání dosud nenarozený plod a je podporou během porodu. Láva zase pomáhá odrážet negativní energii.

_vyr_7344_kh3930ns-naramek-z-houboveho-koralu-a-stribra.jpg

Náramek z houbového korálu je nesmírně elegantní.
sperkyakameny.cz

_vyr_11135_kh3931ns-pansky-naramek-z-koralu-a-lavy.jpg

Korál a láva tvoří nádhernou kombinaci barev i účinků.
sperkyakameny.cz

Náramek z fluoritu pro ni + náramek z fluoritu pro něj: v tomhle provedení jsou kuličky stejně velké (průměr 6 mm) a oba typy náramku se natahují přes ruku. Verze pro dámy dostala název Duha života a verze pro pány Soustřední, intuice, harmonie.

Fluorit jako takový pomáhá se soustředěním a v boji se stresem, sjednocuje pozemskou a duchovní energii a je skvělým parťákem při hledání životní rovnováhy.

_vyr_11138_fl2541ns-naramek-z-fluoritu.jpg

Náramek z fluoritu je nepřehlédnutelný.
sperkyakameny.cz

_vyr_11137_fl2542ns-pansky-naramek-z-fluoritu.jpg

Párové náramky dají najevo, že k sobě patříte.
sperkyakameny.cz

Drahý kámen ve tvaru srdce? Nikdy nevyjde z módy

Srdce z lásky toho nedokáže říct víc než tisíc slov, ale taková slova vyznání dokáže nádherně doplnit a podtrhnout je.

Ptáš se na naše tipy? Tady jsou:

Velké srdce s bílým skolecitem: nádherný přívěšek ze stříbra, kterému se nedá neříkat andělské srdce, nejenže řekne, co k protějšku cítíme. On taky díky skolecitu podpoří životní energii své nositelky, pomůže jí se slabší vůlí i nekvalitním spánkem. Díky němu taky líp pochopí sama sebe a snáz bude tolerovat ostatní ve svém okolí i s rozdílnými názory.

_vyr_10750_sc2178p_1-privesek-ze-skolecitu-a-stribra-rarita.jpg

Tenhle šperk je barevně nenápadný, ale vizuálně nádherný.
sperkyakameny.cz

Skolecit je bílý, proto se přívěšek hodí absolutně ke všemu. Je barevně nenápadný, ale elegantní a zaujme na první pohled!

Náramek z jaspisu mookait: srdíčko může tvůj protějšek nosit i na ruce. Jakmile si nasadí tenhle náramek, z ruky už ho nebude chtít dát. Doslova! Kuličky o průměru 6 mm na ruce nikdy nepřekáží, srdíčko o velikosti 20 x 20 mm bude krásnou připomínkou vyjádřené lásky.

Jaspis mookait podporuje při stresu, navozuje harmonii, dodává odvahu a pomáhá měnit myšlenky v činy. Rovněž podporuje imunitní systém v jeho činnosti.

_vyr_7358_jm2361ns-naramek-z-jaspisu-mookait.jpg

Náramek je nádherný dárek. Kdykoli. Na Valentýna obzvlášť.
sperkyakameny.cz

Tak který šperk to letos na Valentýna vyhraje právě u tebe a tvé drahé polovičky?

Související články