Béžové kotníkové boty – 4 nejmódnější modely pro ženy

ccc.eu
Komerční článek
|
24. 10. 2023
|
Jestliže chcete být in, vsaďte v letošní sezóně také na béžové kotníkové boty. Pokud si nevíte rady, jak je zakomponovat do trendy outfitu, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž představíme 4 nejmódnější modely a také to, jak je kombinovat s módním oblečením i se stylovými doplňky. Proto čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké kotníkové boty v béžové barvě zakomponovat do volnočasového outfitu? 2 tipy

Stylové béžové kotníkové boty perfektně zapadnou do volnočasových outfitů. Níže vám ukážeme 2 trendy modely, které v letošní zimě či na podzim stojí za zvážení.

Béžové kotníkové boty s plochou podrážkou

Kotníkové boty v béžovém provedení s rovnou podrážkou jsou tu pro všechny milovnice pohodlí. V kurzu jsou kousky s ozdobnou sponou. Ty totiž mohou dámy snadno sladit i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. U této kotníkové béžové obuvi dbejte vždy při nákupu na to, aby byla podrážka dobře odpružená. Díky tomu totiž bude dostatečně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Béžové kotníkové boty s plochou podrážkou seženete také na oblíbeném e-shopu CCC. Tady si přijde na své každá moderní dáma.

Béžové kotníkové boty na platformě

Hitem letošní sezóny budou také kotníkové boty v béžovém provedení na platformě. Tento model obuvi je velmi pohodlný a také slušivý. Jestliže tedy nemáte v lásce vysoké úzké jehly, jsou pro vás kotníkové boty na klínku jako stvořené. Tyto boty pak můžete ve volnočasovém outfitu kombinovat s džíny s vysokým pasem nebo s tričky s potiskem. Dobrou volbou budou také prošívané podzimní a zimní bundy.

Jaké béžové kotníkové boty zapadnou do svátečního outfitu? 1 tip

Do svátečního outfitu si můžete nazout kotníkové béžové boty na šněrování. Šněrovací modely jsou velmi módní a každému svátečnímu outfitu dodají patřičný šmrnc. K tomuto typu obuvi doporučujeme nosit už jen minimalistické šaty či jednobarevné kalhoty se zúženou nohavicí. Šněrování se pak může objevit i na vašich dalších trendy doplňcích. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit sourodým a také elegantním dojmem. A přesně toho si přejeme při sestavování outfitu docílit. Béžové kotníkové boty na šněrování jsou pro slečny a dámy k dispozici také v kamenných prodejnách CCC. Zde je to tzv. sázka na jistotu.

kotnikove-boty-bezove.jpg


ccc.eu

Jaký model béžové obuvi se blýskne v business outfitu? 1 tip

Dámské béžové kotníkové boty v béžové barvě se perfektně hodí i do pracovních outfitů. Letos můžete vsadit na model na sloupovém podpatku. Do práce nejlépe vybírejte modely z pravé kůže. Vsadit můžete na semišovou nebo na hladkou variantu. Tady už bude záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Kotníkové béžové boty pro ženy z pravé kůže jsou dámám k mání i v prodejnách CCC. Tady si trendy model béžové obuvi do práce vybere jistě i ta nejnáročnější z vás. Kotníkové béžové boty z pravé kůže můžete nosit např. v kombinaci s chino kalhotami nebo s pletenými šaty. Slušet vám k nim bude i pouzdrová sukně s vysokým pasem nebo společenské kalhoty se zúženou nohavicí. Outfit pak můžete obohatit o kožené módní doplňky. Ty by měly s obuví v business outfitu ladit nejen barvou, ale také strukturou.

Související články