Horoskop na září 2023: Berani dobijí baterky, Ryby budou naslouchat starším

Shutterstock
|
26. 08. 2023
|
Prázdniny jsou u konce, září klepe na dveře. Co tě čeká v devátém měsíci roku 2023? Přečti si náš horoskop a zjisti, na co by bylo fajn se připravit!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani se vydají na lov! Hlavně kolem 11. září se jim bude dařit a můžou navázat více či méně vážnou známost. Pokud ale nejsi single, zapomeň na to, protože případná nevěra by se provalila tak rychle, že by ses nestačila divit.

Pokud se po létě cítíš vyčerpaná a neměla jsi dovolenou, vyčíhni si last minute a odleť. Program můžeš domyslet na místě. Volno ti nadmíru prospěje a vrátíš se plná energie, která ti poslední dny před odletem už fakt chyběla.

Na co si dát pozor: Nejspíš tě čeká nějaká změna v práci. Buď sama zapátráš po jiném zaměstnání, budeš se chtít pustit do vlastního podnikání, nebo jen přijde nový kolega, který vás všechny probudí ze zajeté rutiny.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci si možná mysleli, že se konečně zbavili problému, který museli delší dobu řešit. Ten se jim ale bohužel v září vrátí jako bumerang. Nenech se roztrpčit, tentokrát už se ti celou záležitost povede uzavřít. Nadobro.

Během měsíce můžeš potkat někoho ze své minulosti. Zatím se neví, jestli to bude spolužák ze základky, tvoje první láska nebo třeba kolega, do kterého jsi byla zakoukaná tajně. Jisté je, že tě tohle setkání překvapí a že si bude žádat minimálně společnou kávu nebo skleničku vína.

Na co si dát pozor: Mysli teď hlavně na svoje zdraví, konkrétně na krk, na který jsi citlivá. Na bolest v krku pak platí babské rady… Nebo lékař.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se budou v září věnovat hlavně své kariéře, a to hned od počátku měsíce. Během jeho první poloviny se budeš snažit vylepšit své pracovní prostředí, ať už půjde o samotné vybavení, nebo třeba vztahy s kolegy. S některým z nich jsi možná nezačala úplně nejlíp a teď je čas si to vysvětlit.

V létě jsi byla aktivní, že ti málokdo stačil. Teď přichází doba, kdy by sis měla trochu odpočinout, jinak ti to tělo spočítá. Pohyb je super, ale v nějakých mezích. Poslouchej ho a vyhneš se problémům.

Na co si dát pozor: S bolestmi pohybového aparátu ti můžou pomoct třeba thajské masáže. A pokud se tak nestane, neodkládej návštěvu lékaře.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou v září pěkně přemýšliví. Až se jich možná nejeden blízký zeptá, jestli je náhodou netrápí něco vážného. Pokud si vyčítáš něco, co jsi udělala v minulosti, možná by stačilo se dotyčnému omluvit. Ale opravdu to promysli. Nejspíš jsi totiž jednala ve svém vlastním zájmu, což ti nikdo, kdo nežije tvůj život, nemůže vyčítat. Minulost jako takovou už nezměníš.

Užij si ještě září, než přijde sychravý podzim. Pak totiž budeš mít tendenci propadnout nehezkým splínům, z nichž se těžko hrabe ven. Jakmile to ale začne hraničit s depresí, alou k odborníkovi!

Na co si dát pozor: V práci se chovej kolegiálně. Jestli chceš povýšit, cesta rozhodně nepovede přes shazování kolegů před šéfem. To by se ti mohlo vymstít.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

U Lvů se to bude v září točit hlavně kolem peněz. Řešit se bude to, kolik komu půjčili nebo co si půjčili sami od jiných, ale i zvýšení mzdy nebo mimořádné odměny. Dobrá zpráva je, že o cokoli požádáš, to ti nejspíš bude splněno. V tomhle jsou ti hvězdy nakloněny.

Během se září se může ozvat staré známé motání hlavy, které tě jeden čas trápilo. Prozkoumej, co by tuhle potíž mohlo spouštět, a pak se podle toho zachovej.

Na co si dát pozor: Nezneužívej dobroty ostatních. Říct si o pomoc je v pořádku, ale jen tehdy, když to opravdu potřebuješ. Nesnaž se ostatními manipulovat jen proto, že ti to vyhovuje.

Panna (23. 8. – 23. 9.)

Panny budou řešit vztahy. Září některé z nich prověří a ty nefunkční padnou. Dost možná se ti uleví, když ti zmizí ze života někdo, kdo jen využíval tvé dobrotivé povahy. Odchod je někdy dar, tak to tak ber, i když tě to může paradoxně zpočátku i mrzet.

Kolem novoluní, které nastane 15. září, můžeš dostat báječnou pracovní nabídku, která tě posune zase o level výš jak profesně, tak finančně. Tvůj respekt z neznámého je v pořádku, neměl by tě ale ochromit. Ty si jednoznačně můžeš věřit!

Na co si dát pozor: Vleklé zdravotní problémy ti na náladě nepřidávají. Proto se hýčkej. Naordinuj si krátkou procházku, začátečnickou jógu a pak klidně večer u filmu.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Pro Váhy bude hodně náročný úplněk ještě 31. srpna. Může se ti vrátit kolega, se kterým ses před časem musela rozloučit, nebo se objeví někdo jiný z minulosti. V tobě to rozhodně vzbudí hodně silné emoce, s nimiž budeš mít co dělat.

Kolem novoluní, které proběhne 15. září, budeš dost zadumaná. Je čas popřemýšlet o životě a o tom, jestli se skutečně posouváš tam, kam jsi chtěla. Možná tě napadne, jestli v životě děláš dost… A víš co? Dělat dost znamená být šťastná. Tím se řiď!

Na co si dát pozor: Ruku v ruce s tvým dumáním možná dojdeš k závěru, že pro tebe i tvého partnera bude lepší rozchod. Uklidnit tě může, že když na to dojde, proběhne to ve vší slušnosti.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou v září řešit novou práci. Od jara nevěděli, kam se vrtnout, a teď konečně našli práci, která vypadá slibně. Nemusí to nutně znamenat, že bys měla opustit starou práci. Co takhle vhodně to nakombinovat, ať to máš pestřejší? Každopádně – na obou místech na tebe spoléhají a důvěřují ti, tak je zkus nezklamat.

Začne podzim, který pro tebe bude emočně docela náročný. Naštěstí spoustu Štírů teprve čeká dovolená, ať už v září, nebo říjnu, takže bude čas a příležitost na chvíli zapomenout na starosti všedních dní. Pak se k nim vrátíš s čistou hlavou a jejich řešení půjde snáz.

Na co si dát pozor: Elán a nadšení do nových pracovních projektů ti nechybí, hlídej si ale hladinu své energie a to, jestli taky dostatečně dobíjíš baterky. Jestli můžeme radit, zkus pro zklidnění pobyt ve tmě nebo friluftsliv.

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci to v září nebudou mít nejjednodušší. Když tě bude něco trápit víc, než je únosné, plakej, kdy to budeš potřebovat. Tím se tělu aspoň trochu uleví a pak se budeš moct soustředit na řešení potíží všeho druhu.

Až do 22. září se nejspíš budeš pořád cítit unavená, aniž bys věděla z čeho. Zkus začít meditovat nebo cvičit pilates. Čistá hlava je pak zaručená! Důležité je vědět, že poleháváním na gauči hned po práci to nevylepšíš.

Na co si dát pozor: V první polovině měsíce nedělej žádná unáhlená rozhodnutí, mohla bys jich později litovat. Všechno si pořádně promysli a do ničeho se zbrkle nepouštěj.

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Kozorohy nejspíš čekají nějaké záležitosti kolem dopravního prostředku. Rozbité auto? Nebo pořízení nového? Motorka? Nebo neopatrná jízda na kole? V každém případě na sebe při takovém pohybu dávej pozor, ať už budeš sedět za volantem, nebo točit řídítky.

Druhá polovina měsíce ti přinese možnosti, jak se dál vzdělávat a zdokonalovat v tom, co už děláš. Můžeš si taky najít nového koníčka. A konečně se pohnou i úřední záležitosti, které se dosud neuvěřitelně táhly.

Na co si dát pozor: Ve tvém okolí se pohybuje hned několik energetických upírů, kteří z tebe vysávají život. Odstřihni je a už jim nedávej další šanci!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři to budou mít s emocemi jako na houpačce. Jeden den tě něco potěší, druhý den takřka rozpláče. Bude dobré se na to připravit, aby tě všechno nezaskočilo. Věř sama sobě, že si s každou situací poradíš. A pokud si rady nevíš, zajdi za někým starším, moudřejším a zkušenějším, ať už to bude maminka, babička, nebo třeba kolega.

I když si jako single občas stýskáš a chybí ti objetí, jsi ráda, že se nemusíš nikomu zodpovídat z toho, kdy se vracíš domů, a podřizovat se plánům někoho jiného. Vyhovuje ti to? V pořádku, jeď si dál po svém!

Na co si dát pozor: Můžou tě potrápit křeče a únava svalů. Pokud už baštíš hořčík v tabletkách, zkus i hořčíkový olej, který se prý pokožkou do těla vstřebává mnohem líp!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Věnuj se v září starším členům rodiny, budou vděční za každou návštěvu, vyslechnutí a milý úsměv. Čas s nimi rozhodně není ztracený a jednou na něj budeš s láskou vzpomínat. Tam, kde se ale neshodnete, se nepouštěj do sporů. Uvědom si, že jde o generaci, která vyrůstala a žila v úplně odlišném světě, než je ten dnešní. A kdo jiný než citlivé Ryby by to mohl pochopit?

Ve druhé polovině měsíce bude ideální doba na seznámení! Pokud jsi sama, vydej se do společnosti a dívej se kolem sebe. Protějšek ti nemusí padnout do oka hned, později k sobě ale najdete cestu a vytvoříte pevné pouto.

Na co si dát pozor: Ve tvém okolí je někdo, kdo tě drtí svou pasivní agresí. Nesmíš se tomu podvolovat, jinak se budeš jen trápit.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Autor článku: redakce

Související články