Horoskop na 36. týden roku 2024: Raci překonají překážky v práci, Štíři pocítí silné emoce

Shutterstock
|
02. 09. 2024
|
První zářijový týden přináší zajímavé planetární konstelace, které můžou ovlivnit různé oblasti našeho života. Těš se proto na příliv nové energie i inspiraci!

Týden začne pod vlivem novoluní v Panně, které nastane ve středu. Tohle novoluní je výborným časem pro zahájení nových projektů, hlavně těch, které vyžadují pečlivost a smysl pro detail.

Panna nám dává energii pro plánování, organizaci a zlepšení každodenní rutiny. Je to ideální doba pro stanovení nových cílů, zaměření se na zdraví a efektivitu a pro úklid jak ve vlastním životě, tak i ve vlastní mysli. Co čeká jednotlivá znamení?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Hvězdy ti tenhle týden přejí ve všech ohledech. V práci budeš zářit a tvoje nápady sklidí úspěch. Neboj se vyjádřit svoje názory, můžou tě dovést k nečekaným příležitostem. V osobním životě tě čeká příjemné překvapení, možná nové přátelství nebo radostná událost.

Zdraví: Dávej si pozor na přetížení, nezapomeň na odpočinek a vyváženou stravu. Udělej si čas na pravidelné procházky, příroda ti dodá sílu.

Práce: V práci budeš neuvěřitelně produktivní. Neboj se přijít s novými nápady – tenhlekrát se ti podaří přesvědčit i ty největší skeptiky.

Vztahy: Pokud máš partnera, těš se na společné chvíle plné porozumění. Singles mají šanci potkat někoho, kdo jim vyrazí dech.

Afirmace pro tenhle týden: „Jsem plná energie a můj život je v dokonalé rovnováze.“

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Tenhle týden se těš na období klidu a harmonie. V práci budeš vynikat svým pragmatismem a důsledností. Tvůj pečlivý přístup k úkolům bude oceněn a můžeš se těšit na příjemné odměny. V lásce očekávej vzrušující změny, možná malé překvapení od partnera nebo novou jiskru ve vztahu.

Zdraví: Relaxuj a dopřej si chvíle pohody – zasloužíš si to.

Práce: Pracovní záležitosti budou plynout hladce. Přestože budeš čelit menším výzvám, tvá trpělivost a preciznost tě dovedou k úspěchu.

Vztahy: Zapracujte s partnerem na intimitě. Zdaleka nejde jen o sex!

Afirmace pro tenhle týden: „Můj život je plný hojnosti a klidu.“

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tvoje přirozená komunikativnost a šarm ti během prvního zářijového týdne otevřou dveře k novým kontaktům a příležitostem. V práci se neboj experimentovat – tvoje nápady budou mít velkou hodnotu.

V osobním životě tě čeká příjemná společenská událost nebo nečekané setkání. Užij si každý moment a buď otevřená novým zážitkům.

Zdraví: Zkus do svého každodenního života začlenit víc pohybu. I krátká procházka nebo lehké cvičení ti dodá potřebnou energii a uvolní stres.

Práce: Tenhle týden budeš oplývat kreativitou. Nové nápady a projekty tě zcela pohltí. Neboj se sdílet svoje vize s kolegy!

Vztahy: V komunikaci s blízkými může dojít k nedorozumění. Buď trpělivá a otevřená, vyřešíte to s lehkostí.

Afirmace pro tenhle týden: „Jsem otevřená novým možnostem a přijímám změny s radostí.“

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V práci se ti podaří překonat dlouhodobé překážky a otevře se ti tak nová cesta k růstu. Rodina a přátelé ti budou velkou oporou, což ti dodá potřebnou sílu a odvahu. Využij volný čas k relaxaci a péči o sebe. Můžeš se těšit na pozitivní změny a překvapení nejen v osobním životě.

Zdraví: Zasloužíš si rozmazlování, ať už je to relaxační koupel, thajská masáž, nebo prostě jen chvíle klidu s oblíbenou knihou.

Práce: V práci se ti podaří dosáhnout dlouho očekávaných výsledků. Tvoje úsilí bude oceněno. Buď na sebe pyšná a nech si chvíli na oslavu svého úspěchu.

Vztahy: Vztahy budou tenhle týden harmonické. Otevřené a upřímné rozhovory s blízkými ti pomohou ještě víc prohloubit vzájemné porozumění.

Afirmace pro tenhle týden: „Jsem v souladu se svým srdcem a následuji jeho vedení.“

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Milá Lvice, tenhle týden budeš zářit jako nikdy předtím! Tvoje charizma a sebevědomí ti přinesou úspěch jak v práci, tak ve společnosti. Neboj se prosadit svoje nápady a přání – tvoje okolí bude tvé nadšení sdílet. V lásce můžeš očekávat vzrušení a romantiku.

Zdraví: Nezanedbávej své zdraví, víc se zaměř na zdravý životní styl.

Práce: Dokážeš si získat každého, s kým přijdeš do kontaktu. Využij téhle energie k dosažení svých cílů a neboj se velkých rozhodnutí.

Vztahy: Ve vztazích bude vládnout vášeň. Čeká tě spousta romantických chvil, které si naplno užiješ. Pokud jsi single, existuje během týdne možnost osudového setkání.

Afirmace pro tenhle týden: „Jsem magnet na pozitivní energie a lásku.“

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Milá Panno, tenhle týden pro tebe bude časem pečlivého plánování a organizace. V práci se ti podaří vyřešit důležité záležitosti a můžeš očekávat uznání od nadřízených. Osobní život ti přinese chvíle klidu a harmonie. Zaměř se na svoje zdraví, najdi si čas na procházky v přírodě nebo relaxační cvičení.

Zdraví: Co takhle vrhnout se na detoxikaci? A klidně nejen tu fyzickou, ale taky duševní. Zkus odlehčit stravu a věnovat víc času meditaci nebo procházkám v přírodě.

Práce: V práci se můžeš cítit pod tlakem, ale tvoje preciznost a organizační schopnosti tě nenechají na holičkách. Neboj se delegovat úkoly a důvěřuj svým kolegům.

Vztahy: Jsou věci, které bys partnerovi říkat neměla. Pokud o něj tedy nechceš přijít.

Afirmace pro tenhle týden: „Jsem vnitřně silná a zvládám všechny výzvy s lehkostí.“

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pracovní úkoly zvládneš s lehkostí a možná tě čeká i zajímavá nabídka na nový projekt. V osobním životě se zaměř na vztahy, které potřebují posílení. Přátelská setkání nebo romantická večeře ti přinesou radost a nové podněty. Dopřej si taky čas pro sebe a svoje oblíbené aktivity.

Zdraví: Tenhle týden se zaměř na rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Jóga nebo meditace ti pomůžou udržet klid a pohodu. Nezapomeň na dostatek spánku.

Práce: Lidi kolem tebe ocení tvou schopnost nalézt kompromis a udržet harmonii v týmu.

Vztahy: Ve vztazích se objeví příležitost k prohloubení vzájemného porozumění. Neboj se vyjádřit svoje pocity, bude to mít pozitivní dopad.

Afirmace pro tenhle týden: „Jsem v souladu s okolním světem a přináším harmonii do všech oblastí svého života.“

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tenhle týden bude pro tebe plný intenzivních emocí. V práci můžeš očekávat důležité rozhodnutí, které tě posune vpřed. Tvůj instinkt a intuice ti pomůžou správně se rozhodnout. Nezapomeň se ale věnovat taky sobě a svému vnitřnímu klidu.

Zdraví: Naslouchej svému tělu. Pokud se cítíš unavená, dopřej si víc odpočinku. Malá změna v denním režimu může přinést velké zlepšení.

Práce: V práci tě čeká intenzivní období, ale tvoje odhodlanost tě dovede k úspěchu. Buď pečlivá a nenech se rozptýlit maličkostmi, výsledky budou stát za to.

Vztahy: Můžeš zažít hluboké a intenzivní emoce. Buď otevřená a nech své city volně proudit, uvidíš, že to přinese mnoho dobrého.

Afirmace pro tenhle týden: „Jsem odvážná a přijímám všechny emoce s otevřeným srdcem.“

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Během týdne se můžeš těšit na dobrodružství a nové příležitosti. V práci budeš mít možnost ukázat svoje dovednosti a získat uznání. Tvůj optimismus a energie ti přinesou úspěchy i v osobním životě. Domluv si setkání s přáteli, naplánuj si výlet nebo se pusť do nového projektu.

Zdraví: Zaměř se na aktivní odpočinek. Sport nebo delší výlet ti dodají potřebnou energii. Nezapomeň taky na dostatečný pitný režim a vitamíny a minerály.

Práce: V práci budeš plná optimismu a tvoje nadšení bude nakažlivé. Nech se vést svou intuicí a neboj se jít za svými sny – tentokrát ti vesmír bude přát.

Vztahy: Poznat toxický vztah není jednoduché. Po jeho opuštění se ti ale uleví.

Afirmace pro tenhle týden: „Jsem otevřená novým dobrodružstvím a každý den mi přináší radost.“

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Konečně budeš mít příležitost dosáhnout významného pokroku. V práci tě čeká důležitý úkol, který zvládneš s přehledem díky své vytrvalosti a pečlivosti. V osobním životě se zaměř na posílení vztahů a komunikaci s blízkými. Čekají tě příjemné chvíle a pozitivní změny.

Zdraví: Trápí tě vaginální výtoky? Pokud je to vleklá záležitost, upaluj na gyndu!

Práce: Konečně budeš mít možnost ukázat svoje schopnosti a postavit se do vedení. Tvoje disciplína a odhodlanost ti přinesou uznání a možná i povýšení.

Vztahy: Zpestřete si intimní život. Co takhle zkusit při nejbližší příležitosti sex po telefonu?

Afirmace pro tenhle týden: „Jsem silná a mé kroky vedou k úspěchu.“

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V práci se ti otevřou nové možnosti, které tě naprosto nadchnou a okouzlí. Neboj se experimentovat a prosazovat svoje nápady. V osobním životě se může objevit zajímavý člověk, se kterým tě pojí dávná minulost. Užívej si každý okamžik a nezapomeň na odpočinek a péči o sebe.

Zdraví: Dbej na dostatečný příjem bílkovin. Budeš se cítit sytější a dost možná tě přejdou i chutě na sladké.

Práce: Tvoje inovativní postupy budou tenhle týden klíčem k úspěchu. Neboj se být originální a přicházet s nekonvenčními řešeními, ostatní to ocení.

Vztahy: Nechej se unášet životem a užívej si každou chvíli, kterou ti partnerský vztah přinese.

Afirmace pro tenhle týden: „Jsem tvůrce svého života a každý den přináší nové možnosti.“

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

První zářijový týden bude plný radosti a nečekaných setkání. V osobním životě tě čeká klid a pohoda, možná romantické rande nebo nová přátelství. Nezapomeň se věnovat také svým zálibám a snům. Pamatuj, že tenhle týden je ideální pro tvořivost a vnitřní růst.

Zdraví: Chodíš pravidelně na preventivní prohlídky? Můžeš si díky nim ušetřit spoustu starostí!

Práce: V práci budeš schopná prohlédnout si věci z jiného úhlu. Tvoje intuice tě povede správným směrem a pomůže ti nalézt kreativní řešení.

Vztahy: Je to v posteli rutina? A co takhle zkusit bondage?

Afirmace pro tenhle týden: „Jsem v harmonii se svým vnitřním světem a důvěřuji své intuici.“

Týden se vlivem dorůstajícího Měsíce nese v duchu přívalu nové energie, růstu a uskutečňování dlouhodobých záměrů. Je to ideální období pro plánování nových projektů, výzev a rozhodnutí, která tě posunou kupředu.

V konjunkci se ocitají Venuše a Mars, což vytváří vášnivou a dynamickou kombinaci energií. V lásce a vztazích můžeš cítit silnou přitažlivost, chuť riskovat a prozkoumávat nové dimenze své osobnosti.

Je to skvělý čas otevřít své srdce a nechat se vést emocemi – ať už jde o romantiku, nebo hledání vnitřní rovnováhy. Pamatuj, že tenhle týden je ideální pro manifestaci tvých přání a vizí, tak je nech růst spolu s Měsícem a těš se na to, co ti život přinese!

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrohled.cz
  • horoskopy-online.cz
Související články