Horoskop na 32. týden roku 2024: Střelci se vydají za hranice komfortní zóny, Berani si užijí harmonii

Shutterstock
|
05. 08. 2024
|
Tenhle srpnový týden se ponese v duchu hojnosti. Pokud ses delší dobu potýkala s nedostatkem financí, těš se na jejich příval!

Neutrácej ovšem bez rozmyslu a každou investici si důkladně rozmysli. Dávej přednost duševním statkům před těmi materiálními a pamatuj, že věci se rozbijí, ale zážitky ti nikdo nikdy nevezme.

Nabytým bohatstvím se nikde nechlub a dej si pozor na závistivce. Někteří z nich se k tobě plíží jako temnota, a můžou být dokonce i součástí nejbližší rodiny.

Nedávej jim důvod k závisti a chraň si svoje soukromí. A to i za cenu toho, že bys s dotyčnými musela na nějakou dobu zpřetrhat vazby. Co čeká jednotlivá znamení?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Během týdne budeš plná energie a nadšení. Jde o ideální čas na nové projekty nebo koníčky, které jsi delší dobu odkládala. V osobním životě se můžeš těšit na harmonické a radostné chvíle s blízkými. Nemusí jít jen o rodinu, ale taky přátele.

Zdraví: Zkus do svého denního režimu zařadit víc pohybu, třeba nové cvičení nebo sport. Pozitivní vliv to bude mít nejen na tvoje tělo, ale i na tvou mysl.

Práce: V práci se ti bude dařit. Tvůj entuziasmus a nápady ocení nejen kolegové, ale i nadřízení. Neboj se prosadit a ukázat, co umíš.

Vztahy: Vztahy budou tenhle týden harmonické. S partnerem si užiješ krásné chvíle, single Beranům se může naskytnout šance na nové setkání.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Milý Býku, čeká tě týden plný stability a bezpečí. Tvoje úsilí v práci se konečně začne vyplácet a pocítíš díky tomu velké uspokojení. Vyloučená není ani nějaká finanční odměna. Ve vztazích se zaměř na upřímnou komunikaci – otevře ti nová vztahová dvířka.

Zdraví: Zaměř se na vyváženou stravu a dostatek odpočinku. Tvoje tělo ti za péči, kterou mu věnuješ, poděkuje.

Práce: V pracovní sféře tě čeká klidnější období, ideální pro dokončení rozpracovaných projektů. Tvoje pečlivost a trpělivost se ti vyplatí.

Vztahy: Tvoje vztahy budou upřímné a plné podpory. Užij si čas s rodinou a přáteli, kteří ti dodají potřebnou energii.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Počítej s tím, že během týdne budeš několikrát v centru pozornosti. Tvůj šarm a vtip přitahují lidi kolem tebe jako magnet, tak toho využij a rozšiř svoje sociální kruhy. Můžeš se taky těšit na zajímavou pracovní nabídku, která ti otevře dveře k novým příležitostem.

Zdraví: Pokud jsi plánovala nějakou změnu v životním stylu, teď je ten pravý čas začít. Co takhle zkusit meditaci?

Práce: V práci tě čekají nové příležitosti. Tvůj komunikační talent a flexibilita ti pomohou vyřešit i složitější úkoly.

Vztahy: Overthinking nikdy neprospívá, ve vztazích už vůbec ne. Pokud máš nějaké pochyby, radši se napřímo zeptej!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Během týdne pocítíš silnou potřebu pečovat o svoje blízké. Tvůj domov se stane útočištěm pro rodinná setkání a přátelské návštěvy. V práci si dej pozor na detaily – nedodělky by ti to mohly dost zavařit.

Zdraví: Dbej na svoji duševní pohodu. Relaxační techniky ti pomůžou udržet vnitřní klid a rovnováhu.

Práce: Jsou věci, které se šéfovi neříkají. Mysli na to, než budeš chtít pronést něco nevhodného.

Vztahy: Nenech stresem semlít vztah, kterého si vážíš. Řekni partnerovi, že nejsi nedůtklivá kvůli němu!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Následující dny se u tebe ponesou v duchu kreativity a tvořivosti. Neboj se riskovat a ukázat, co v tobě je. V lásce se ti může naskytnout nezapomenutelný zážitek, který ti připomene, proč je dobré mít otevřené srdce.

Zdraví: Tvoje energie bude na vrcholu. Využij toho k aktivnímu odpočinku a zkus něco nového. Co zase jednou vyrazit na inline brusle nebo si půjčit paddleboard?

Práce: Na pracovním poli tě čekají úspěchy. Tvoje kreativita bude klíčem k dosažení skvělých výsledků.

Vztahy: Single Lvi mají šanci potkat někoho, kdo je skutečně zaujme a okouzlí. Pokud jsi v delším vztahu, čekají tě s partnerem romantické chvíle.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zaměř se na svoje zdraví a duševní pohodu. Dopřej si dostatek odpočinku a pečuj o svoje tělo i svou duši. V práci se můžeš těšit na klidný a produktivní týden, kdy ti všechny úkoly půjdou jako po másle.

Zdraví: Zaměř se na prevenci a péči o svoje zdraví. Pravidelné cvičení a zdravá strava ti pomůžou cítit se lépe.

Práce: V práci tě čeká náročnější období. Tvoje pečlivost a analytické schopnosti ti ovšem pomůžou vše zvládnout s přehledem.

Vztahy: Osvěžte vztah něčím novým. Vydejte se za dobrodružstvím nebo třeba na vynikající brunch!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Čeká tě týden plný harmonie a vyrovnanosti. V osobním životě si užiješ okamžiky plné lásky a porozumění. V práci budeš mít příležitost ukázat svoje diplomatické schopnosti, což ti přinese uznání od kolegů i nějaký ten finanční benefit od nadřízených.

Zdraví: Chybí ti kvalitní spánek kvůli vedru? Zkus vyměnit ložní prádlo a větrej až večer!

Práce: Pokud už ti práce nedává smysl, nejspíš potřebuješ změnit kariéru. Neodkládej to!

Vztahy: Tvoje současné vztahy budou plné lásky a porozumění. Užij si čas s těmi, kteří jsou ti blízcí, a nezapomeň čas od času příjemně překvapit partnera!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Čeká tě intenzivní týden plný výzev. A to nejen těch pracovních, ale i těch, které zasáhnou tvůj osobní život. Buď silná a připrav se na hluboké rozhovory, které ti pomůžou líp pochopit nejen sebe, ale především tvoje blízké. Bude to sice náročná, ale dobrodružná cesta, během které se o sobě i ostatních mnohé dozvíš.

Zdraví: Zaměř se na svoje duševní zdraví. Mohl by ti pomoct třeba čím dál populárnější pobyt ve tmě.

Práce: V práci tě čeká náročnější týden a jedno větší překvapení. Možná půjde o novou pracovní příležitost, možná o inspirativního člověka, se kterým se nečekaně potkáš.

Vztahy: Možná ti přijde, že jsi ve vztazích ustrnula na mrtvém bodě. Rozhodně to tak není, ale není potřeba tlačit na pilu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Těš se na týden plný dobrodružství a nových zážitků. Neboj se vydat za hranice svojí komfortní zóny. Můžeš se těšit na setkání s inspirativními lidmi, kteří ti do života přinesou novou filozofii i zajímavé názory.

Zdraví: Jestli se necítíš být ve své kůži, zkus nejdřív doplňovat vitamíny a minerály. Když se problémy nezlepší, alou k lékaři!

Práce: V pracovní oblasti tě čekají nové příležitosti. Tvůj optimismus a dobrodružný duch ti pomůžou dosáhnout vysněných cílů.

Vztahy: Toxický vztah dokáže úplně vyčerpat. Neuvízla jsi v něm náhodou i ty?

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tvoje vytrvalost a disciplína se konečně vyplatí. Týden totiž slibuje úspěch v pracovní oblasti a uznání od nadřízených. V osobním životě se zaměř na kvalitu času stráveného s rodinou – přinese ti to upřímnou radost a vnitřní klid.

Zdraví: Nezanedbávej preventivní prohlídky. Můžou ti ušetřit spoustu starostí!

Práce: V práci tě čeká období, kdy budeš moct ukázat svoje organizační a vůdčí schopnosti. Tvůj pečlivý přístup přinese úspěchy.

Vztahy: Tvoji spolehlivost a oddanost ocení nejen partner, ale taky přátelé.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Tenhle týden se u tebe ponese v duchu zajímavých nápadů a hluboké inspirace. Tvůj kreativní přístup k problémům ti přinese úspěch nejen na pracovním poli. Ve vztazích si dej pozor na impulzivní rozhodnutí. Radši si pořádně promysli, co nakonec řekneš.

Zdraví: Nauč se efektivně odbourávat stres dřív, než tě úplně semele.

Práce: V pracovní oblasti tě čekají inovace a projekty. Tvoje originalita a nápaditost budou klíčem k úspěchu.

Vztahy: Neumíš přijímat komplimenty a pochvaly? Nauč se to!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Čeká tě poměrně náročný týden, který ti dá pořádně zabrat. V práci i v osobním životě budeš mít pocit, že všechno plyne příliš rychle. Věnuj čas svým zálibám a najdi rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Neklesej na mysli, když se ti nebude dařit. Příští týden se situace konečně uklidní.

Zdraví: Odpočinek je fajn, na psychickou únavu je ale nejlepší sport. Tak nezůstávej ležet u televize!

Práce: V práci tě čeká náročnější období. Tvoje intuice ti pomůže při důležitých rozhodnutích.

Vztahy: Ve vztazích bude panovat harmonie a empatie. Tvoje citlivost a porozumění budou oceněny partnerem i přáteli.

Pro některá znamení bude tenhle týden docela náročný. Pokud cítíš, že nic nejde podle plánu, neklesej na mysli. Zkus se zbavit všech negativních vlivů a bytostí, které tě zbytečně unavují a vyčerpávají.

Toxičtí lidi a energetičtí upíři by v našich životech neměli mít místo. A to i kdyby šlo o ty nejbližší. Pamatuj, že dokud nebudeš spokojená ty, nebude šťastný ani nikdo ve tvém okolí.

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrohled.cz
  • horoskopy-online.cz
Související články