Horoskop na 30. týden roku 2024: Blížence čekají pozitivní změny, Panny najdou vnitřní klid

Shutterstock
|
22. 07. 2024
|
Včerejší jelení úplněk v Kozorohu dal mnohým znamením pořádně zabrat. Pokud ses probudila celá rozlámaná, věř, že to nejhorší máš za sebou.

I když se můžeš během dneška cítit trošku unavená, podrážděná a rozladěná, v polovině týdne se už všechno vrátí do starých kolejí.

Jelení nebo též bouřkový úplněk byl silný a pro mnoho znamení nesmírně důležitý.

Přinesl totiž nové možnosti i začátky, díky kterým se můžeš v životě posunout tam, kde jsi vždycky chtěla být. Na co se můžeš těšit během tohohle týdne?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Od středy počítej s větším přívalem energie a novými příležitostmi k rozvoji nejen v práci, ale i v osobním životě. Tvůj zápal a odhodlání ti přinesou úspěch ve všem, do čeho se pustíš. Neboj se riskovat a jít za svými sny, protože hvězdy jsou ti nakloněny.

Zdraví: Protože budeš během týdne plná energie, začni s nějakou novou sportovní aktivitou. Dej si ale pozor na přetrénování.

Práce: V práci tě čekají nové výzvy, ty je ale zvládneš s lehkostí. Tvoje odhodlanost a energie ti pomůžou dosáhnout skvělých výsledků.

Vztahy: Pokud máš partnera, užijete si společné chvíle plné romantiky a souznění. Jestliže jsi nezadaná, mohla bys potkat někoho, kdo ti padne do oka.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Tak ses konečně dočkala! Tvoje stabilita a vytrvalost ti přinesou vnitřní harmonii a klid. Tenhle týden je ideální pro upevňování vztahů a budování pevného základu pro budoucnost. Naslouchej svému srdci a neboj se projevit svoje city.

Zdraví: Cítíš se dobře, čemuž odpovídá i tvoje psychická stránka. Zaměř se na vyváženou stravu a nezapomeň na pravidelný pohyb. Tvé tělo ti poděkuje za každou chvilku relaxace a péče.

Práce: Tenhle týden bude v práci klidnější. Proto se můžeš soustředit na dokončení dlouhodobých projektů a plánování budoucích kroků.

Vztahy: Ve vztazích zavládne harmonie. S partnerem si užijete klidné a romantické chvíle.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tvoje komunikativní povaha a šarm ti otevřou dveře k novým přátelstvím a zajímavým zážitkům. Tenhle týden tě čeká spousta pozitivních změn a příležitostí k osobnímu růstu. Využij proto svůj bystrý rozum a neboj se nových výzev.

Zdraví: Nezapomeň pečovat o svoje dušení zdraví. Je to klíč k pohodovému a stabilnímu životu.

Práce: V práci tě čekají zajímavé projekty. Tvůj kreativní přístup ti pomůže najít nová řešení a tvoje komunikační dovednosti přinesou úspěch v týmových pracích.

Vztahy: Tenhle týden se můžeš cítit maličko rozladěná, čehož si partner dřív nebo později všimne. Buď k němu upřímná, předejdeš mnohým nedorozuměním.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Během týdne se zaměř na posilování vztahů nejen na pracovišti, ale taky v osobní rovině. Neboj se projevit emoce a otevřít své srdce. I když ti to možná bude ze začátku nepříjemné, časem zjistíš, že upřímnost a čas je to nejcennější, co můžeš ostatním věnovat.

Zdraví: Dopřej si čas na relaxaci a načerpání nových sil. Procházky v přírodě ti přinesou pocit pohody a uvolnění.

Práce: V práci budeš excelovat díky schopnosti řešit i ty nejnáročnější problémy. Tvoje odhodlání a pečlivost ti přinesou uznání. Můžeš očekávat pozitivní změny.

Vztahy: V lásce tě čekají harmonické chvíle. S partnerem si konečně začnete vzájemně víc rozumět a podporovat se.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Drahá Lvice, přirozené charizma a sebevědomí ti během týdne přinesou uznání a obdiv. Tenhle týden je tedy ideální pro dosažení tvých cílů a splnění snů. Věř si a neboj se zazářit, protože hvězdy ti přejí úspěch ve všech oblastech života.

Zdraví: Věnuj se sportu nebo aktivitám, které tě baví. Vyplavené endorfiny budou mít pozitivní vliv na tvoje celkové zdraví.

Práce: V práci se těš na úspěchy a uznání. Tvůj vůdčí potenciál bude konečně oceněn a možná tě čeká povýšení. Tvoje sebevědomí ti pomůže překonat jakékoliv výzvy.

Vztahy: S láskou svého života prožijete nádherné chvíle. Partner ti bude věnovat spoustu pozornosti, což ti zalichotí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Milá Panno, tvoje pečlivost a analytické myšlení ti přinesou vnitřní klid a řád. Tenhle týden je proto ideální pro plánování a organizaci. Využij svůj smysl pro detail a pečlivost k dosažení aktuálních cílů a naplánování těch, které chceš do konce roku stihnout.

Zdraví: Budeš cítit skvěle. Pravidelné cvičení a zdravá strava ti přinesou spoustu energie.

Práce: Na pracovním poli tě čekají úspěchy díky tvé pečlivosti a smyslu pro detail. Tvoje snaha bude oceněna a možná tě čeká finanční odměna nebo povýšení.

Vztahy: Pokud jsi nezadaná, můžeš potkat někoho, kdo ocení tvou inteligenci a smysl pro detail. Ve stávajících vztazích zažiješ hluboké porozumění a blízkost.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Drahá Váho, tvoje klidná a vyrovnaná povaha okouzlí významného člověka ve tvém okolí. Užij si jeho přítomnost a načerpej novou inspiraci pro nadcházející týdny. Životní filosofie dotyčného tě v životě posune daleko. Buď proto jako houba a nasávej moudra, která se ti rozhodne sdělit.

Zdraví: Je ideální čas pro začátek nových aktivit, které ti přinesou radost. Už jsi třeba zkoušela jógu nebo pilates?

Práce: Na pracovním poli tě čekají nové příležitosti. Tvoje diplomatické schopnosti a smysl pro spravedlnost ti přinesou úspěch a uznání.

Vztahy: Ve vztahu to zavání nudou? Zkuste něco nového. Může jít o praktiky, jako je swingers nebo sex ve třech, ale třeba i jiný společný koníček.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tenhle týden je ideální pro transformaci a osobní růst. Neboj se proto ponořit do hloubky svých emocí a objevovat nové aspekty svého vnitřního já. Možná se o sobě dozvíš věci, nad kterými by tě nikdy dřív nenapadlo ani uvažovat. I když to bude možná bolestivá a náročná cesta, je potřeba ji absolvovat.

Zdraví: Za některé potíže, se kterými se potýkáš, může být zodpovědná štítná žláza. Chodíš na pravidelné kontroly?

Práce: V práci tě čekají úspěchy a tvoje snaha bude zajímavým způsobem odměněna.

Vztahy: Ve vztahové rovině procházíš transformací. Pamatuj, že pokud nezačneš mít ráda sama sebe, nemůžeš se posunout dál.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Drahá Střelkyně, tvoje optimistická a dobrodružná povaha ti přinese radost a endorfiny nabité zážitky. Tenhle týden je ideální pro objevování nových míst a poznávání zajímavých lidí. Využij svůj entuziasmus a otevřenost k rozšíření svých obzorů.

Zdraví: Dopuješ se hořčíkem, ale rozdíl nevidíš? Nech si v lékárně poradit s jeho výběrem!

Práce: Na pracovním poli tě čekají nové a vzrušující projekty. Tvůj optimismus a dobrodružná povaha ti přinesou úspěch a uznání od kolegů i nadřízených.

Vztahy: Nestresuj se s tím, že jsi single. Ve správnou chvíli potkáš správného člověka!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tvoje cílevědomost a vytrvalost ti během týdne zajistí úspěch a uznání. Věnuj se proto dosahování pracovních cílů a budování pevného základu pro budoucnost. Neboj se tvrdé práce, protože tvoje úsilí bude brzy odměněno.

Zdraví: Víš, že o svém zdraví se můžeš ledacos dozvědět z barvy a zápachu moči?

Práce: Na pracovním poli tě čekají velké úspěchy! Neupírej si je. Případnou odměnu nebo povýšení si totiž rozhodně zasloužíš.

Vztahy: V lásce se těš na harmonické chvíle plné porozumění. Partner ti bude věnovat víc pozornosti, na což nejsi příliš zvyklá.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Neboj se být kreativní a vystoupit z davu. I za cenu toho, že ti to bude v dané chvíli nepříjemné. Překonávání překážek tě v životě posune k novým cílům a jedinečným zážitkům. Tak nežij ve strachu a začni vystupovat z komfortní zóny.

Zdraví: Dbej na dostatečný pitný režim. V létě je obzvlášť jednoduché dostat se až do stavu dehydratace.

Práce: V práci tě čekají nové příležitosti a zajímavé projekty. Tvoje originální nápady a schopnost myslet mimo zavedené rámce ti přinesou úspěch a uznání.

Vztahy: Tvoje vztahy budou tenhle týden plné vzrušení a nových zážitků. Pokud máš partnera, zažijete spoustu zábavy a dobrodružství. A to nejen v ložnici.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Během týdne budeš cítit vnitřní klid a naladění na nejbližší osoby. Buď jim vrbou i rádcem. Pozor ale na nevyžádané rady. Poděl se o svůj názor až ve chvíli, kdy tě o něj druhý požádá.

Zdraví: Nezapomeň po práci odpočívat. Propracovat se k syndromu vyhoření není tak složité, jak se může na první pohled zdát.

Práce: Pokud potřebuješ pomoc, neboj se říct si o ni. Je to znak tvojí vnitřní síly.

Vztahy: Že ti současný vztah víc bere, než dává? Je potřeba nalít si čistého vína a případně zvolit rozchod.

Předposlední červencový týden bude týdnem sebereflexe, sebepoznávání a sebekritiky. Jeho symboly jsou proto zrcadlo a maska.

Právě pomyslnou masku musíš sejmout, aby ses sama před sebou mohla spatřit taková, jaká ve skutečnosti jsi. Pokud se ti to podaří, pak máš obrovskou šanci žít spokojený a vyrovnaný život.

Zrcadlo pak odráží nejen to, jak se chováš k druhým, ale zejména sama k sobě. Nebuď příliš sebekritická, a pokud se ti něco nepovede, netrestej se. Případný neúspěch ber jako příležitost do budoucna.

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrohled.cz
  • horoskopy-online.cz
Související články