Horoskop na 19. týden roku 2024: Berani budou sršet optimismem, Raky rozhodí emoce

Shutterstock
|
06. 05. 2024
|
Máme tady další týden a s ním taky nový horoskop! Jak se nadcházející dny vyvedou jednotlivým znamením?

Zatímco minulý týden byl pro mnohé z nás nesmírně obtížný, nadcházející květnové dny se už konečně ponesou v pohodovějším duchu. Během týdne je ovšem potřeba, aby ses vrátila sama k sobě a začala aktivně pečovat nejen o svoje tělo, ale taky o svou duši.

Začni se věnovat józe, vyraz do přírody a buď co nejvíc přítomná. Pomoct ti v tom můžou cvičení všímavosti! Užívej si čerstvého jarního vzduchu, chladného květnového větru a všech vůní, které tohle úžasné období přináší.

Schůzky a důležitá rozhodnutí nech raději na příští týden. Teď udělej maximum pro to, aby ses cítila vnímaná, milovaná a opečovávaná. Na co by se měla zaměřit jednotlivá znamení?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Během následujících dnů budeš plná energie a optimismu. V práci se ti naskytnou nové příležitosti pro osobní i profesní rozvoj. Nebuď ale hamižná a nech trochu úspěchu taky ostatním. Ve vztazích budeš otevřenější, což může vést k hlubším rozhovorům s těmi nejbližšími.

Zdraví: Věnuj zvýšenou pozornost svému tělu. Dopřej si kvalitní stravu a dostatek spánku. Nezapomeň ani na pobyt venku.

Práce: V pracovním prostředí se setkáš s mnohými výzvami. Tvá ohnivá energie ti je ale pomůže snadno překonat.

Vztahy: Pokud jsi ve vztahu, je čas na otevřený rozhovor o budoucnosti. Single Berani by mohli potkat někoho zajímavého během společenských aktivit.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Můžeš se cítit maličko unavená z nedávných událostí, které jsi musela v posledních týdnech aktivně řešit. Naštěstí půjde jen o přechodné období, které zvládneš levou zadní. V práci si dej pozor na přehnané detaily, které tě můžou zpomalovat. Večery strávené doma ti dodají potřebnou energii a vnitřní pohodu.

Zdraví: Zkus se během týdne vyvarovat přílišného stresu. Dopřej si čas na relaxaci a odpočinek, abys udržela vnitřní energii v rovnováze.

Práce: V práci bude potřeba být opatrná a pečlivá. A to hlavně ve chvíli, kdy řešíš náročné a komplikované projekty. Detaily budou tentokrát klíčové.

Vztahy: Ve vztahu najdeš konečně stabilitu, po které jsi tolik toužila. Nadcházející dny jsou ideální pro posílení vzájemných pout s rodinou a přáteli.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Během týdne budeš v centru dění. Tvá komunikativnost je na vrcholu, tak ji využij k navázání nových kontaktů nebo k posunu ve stávajících pracovních projektech. O víkendu si vyhraď čas jen pro sebe – zasloužíš si to!

Zdraví: Není nic, co by tě mohlo tenhle týden rozhodit. Pozor jen na menší úrazy v podobě oděrek a modřin.

Práce: Pokud se ti v hlavě zrodí zajímavé nápady, byla by škoda se o ně nepodělit s kolegy.

Vztahy: Budeš mít potřebu rozšířit svůj aktuální okruh přátel. Co takhle o víkendu vyrazit na party nebo do kina?

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Tenhle týden tě potrápí větší emoční vypětí. To bude nepochybně souviset nejen s problémy, které jsi řešila minulý týden, ale taky s tvým menstruačním cyklem. Co takhle požádat o pomoc matku přírodu? Uleví ti kozlík, mučenka, ale třeba i kontryhel nebo hluchavka.

Zdraví: Pokud vsadíš na sílu bylinek, dávej si pozor, ať se „nepobijí“ s léky, které běžně užíváš.

Práce: Zažíváš ze strany šéfa nepěkné jednání? A nejde už náhodou o bossing?

Vztahy: Je ideální doba pro hluboké rozhovory s blízkými, které posílí vaše vzájemné pouto.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Tvoje charisma by ti mohli ostatní závidět. Během týdne ho proto zkus využít ve svůj prospěch. Zkus se prosadit nejen v práci, ale taky doma. Ve vztazích sice jsi dominantní, kompromis je ale klíčem ke spokojenosti obou stran.

Zdraví: Nepodceňuj preventivní prohlídky. Můžou ti ušetřit nejednu starost.

Práce: Tvoje neuvěřitelné charisma přitahuje pozornost nadřízených. Těšit se můžeš na uznání nebo povýšení.

Vztahy: Co takhle naplánovat nějaký romantický výlet nebo překvapení pro partnera?

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vysoké pracovní nasazení tě sice vnitřně uklidňuje, je ale potřeba udržovat jistou rovnováhu mezi prací, osobním životem a odpočinkem. Na chvíli se zastav a rozhlédni se kolem sebe. Možná zjistíš, že ti unikají důležité životní momenty. A to by byla věčná škoda.

Zdraví: Je zase na čase najet na nějakou pohybovou aktivitu a pravidelnou stravu. Tvoje tělo ti za dodržování zásad zdravého životního stylu poděkuje.

Práce: Tvoje pečlivost a pozornost vůči detailům se vyplatí. A to i ve chvíli, kdy budeš v práci řešit komplikované úkoly.

Vztahy: Cítíš potřebu trávit více času s blízkými. Co takhle zorganizovat nějakou rodinnou sešlost nebo oslavu?

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Sociální vazby a vzájemné interakce pro tebe budou v tomto týdnu naprosto klíčové. Máš šanci potkat se s lidmi, kteří ovlivní tvé profesní i osobní směřování. Večery trávené s přáteli ti dodají novou energii. Zároveň zjistíš, jak skvělou partu kolem sebe máš.

Zdraví: Tenhle týden se soustřeď na svoje mentální zdraví. Co takhle zkusit jógu nebo začít meditovat?

Práce: Tvoje úžasné diplomatické schopnosti zažehnají blížící se konflikt na pracovišti. Asertivita je tvoje druhé jméno!

Vztahy: Ve vztazích hledej rovnováhu. Neunavuj se zbytečným řešením problémů druhých. Dotyční většinou nechtějí pomoct. Jen si potřebují postěžovat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Během týdne budeš řešit rozmanité emocionální výzvy. Díky tomu, že dokážeš věci hluboce analyzovat, neuhneš ze správné cesty a nenecháš se semlít vlastními myšlenkami a rozvířenými emocemi. V práci se může objevit náročný úkol, tak se na něj připrav s předstihem.

Zdraví: Dávej si pozor na energii, kterou je potřeba průběžně obnovovat a doplňovat.

Práce: Vyhnout se syndromu vyhoření pomůže pravidelný pohyb a laskavost vůči vlastním myšlenkám, pocitům a potřebám.

Vztahy: Nebuď na sebe tolik tvrdá. Jsi dostatečná! A to nejen pro ostatní, ale hlavně sama pro sebe.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Blíží se tvoje zasloužená dovolená. Pokud jsi organizační typ, určitě už máš detailně sepsaný itinerář nejen cesty, ale i pobytu. Na nějaké povalování na pláži tě příliš neužije. Sdílí tví spolucestující stejné nadšení? Všechno je o vzájemném dělání kompromisů.

Zdraví: Pohyb na čerstvém vzduchu ti prospěje, tak neváhej a věnuj venkovním aktivitám maximum volného času.

Práce: V práci je potřeba nastavit jasná pravidla. A to hlavně s ohledem na kolegy, kteří se neustále snaží překračovat hranice slušnosti.

Vztahy: Pokud jsi nezadaná, co takhle mrknout na nějakou online seznamku?

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Během týdne se zaměř na detaily. Právě ty totiž budou naprosto klíčové pro tvůj úspěch v práci. Doma se ale snaž být přítomná, rodina totiž potřebuje tvou pozornost. Věnuj čas taky svým finančním záležitostem, které ti poslední dobou nedají spát.

Zdraví: Je důležité zaměřit se na zvládání stresu. Pomoct můžou dýchací cvičení, jóga, ale třeba i progresivní svalová relaxace.

Práce: V práci se setkáš s několika atraktivními výzvami, které vyžadují tvé skvělé organizační schopnosti a detailní přístup.

Vztahy: Dbej na to, aby tvá komunikace s partnerem byla upřímná a otevřená. Pokud jsi single, aktuálně není nejlepší doba pro nové románky.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Tento týden se zaměř na kreativní projekty, které ti přinášejí radost. Nemusí jít jen o projekty v práci, ale taky doma. Co takhle zvelebit příbytek a převléknout ho do jarního kabátku?

Zdraví: Dávej si pozor na svůj pitný režim. Je potřeba tělo průběžně hydratovat. Odvděčí se ti krásnou pletí i bystřejšími smysly.

Práce: Neboj se využít svou přirozenou schopnost vidět věci z jiného úhlu. Přistupuj k pracovním úkolům, které tě tenhle týden čekají, netradičně. Odměna a uznání tě neminou.

Vztahy: Hvězdy napovídají, že během týdne pravděpodobně zažiješ nějaké nečekané setkání, které ti otevře oči v různých aspektech tvého života.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rozhodnutí, která tě tento týden čekají, nech vést vlastní intuicí. Vztahy s blízkými se můžou prohloubit, pokud jim ukážeš svou zranitelnou tvář. Důležitá pracovní setkání mohou přinést neočekávané příležitosti, po kterých už tak dlouho toužíš.

Zdraví: Cítíš se dlouhodobě přehlcená a rozhozená? Možná by stály za vyzkoušeny Bachovy esence.

Práce: Snaž se pochopit kolegy i klienty. Pokud ti delší dobu lezou krkem, možná ses dopracovala k syndromu vyhoření a bude potřeba maličko zvolnit.

Vztahy: Partner občas neví, co si o tobě myslet. Upřímný rozhovor je na místě.

Aktuální lunární fáze vybízí k vyřešení starých sporů a zakopání pomyslné válečné sekery. Pokud jsi s někým lidově řečeno „na nože“, zkus být ta, která udělá první vstřícný krok.

Buď laskavá nejen k ostatním, ale především sama k sobě. Zasloužíš si to! Při rozhodování nezapomeň zapojit nejen hlavu, ale především srdce. Pokud si v současné situaci nevíš rady, požádej o pomoc člověka, kterému bezmezně důvěřuješ.

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrohled.cz
  • horoskopy-online.cz
Související články